reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moja kuzynka z pierwszym wpadła a o drugie starała się 4lata,druga kuzynka tak samo z pierwszym wpadka a z drugim po 11latach ale obie bez pomocy lekarza, w innym wypadku może było by u nich szybciej. Moja mama też nie mogła zajść w ciążę,ale poszła do lekarza i przepisał jej jakieś tabletki i zaszła (ale niestty nie pamięta jakie to były tabletki,i na co) ale rodzeństwa już nie miałam bo drugi raz nie poszła do lekarza a później to się z tatą rozstali. Także u nas może to rodzinne? :(

Moi rodzice tez mieli problemy. Czekali 11 lat na mnie. Jestem jedynaczka. Ale nie chciałabym przez to przechodzić...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moi rodzice tez mieli problemy. Czekali 11 lat na mnie. Jestem jedynaczka. Ale nie chciałabym przez to przechodzić...

No u mnie to samo było, moja siostra się urodziła bez problemów, potem jedenaście lat przerwy i ja! A w mdzy czasie mama poroniła z 4 ciaze, jedna donosiła do 7mego miesiąca, urodziła ale dziecko zmarło :( tez bym wolała żeby i mnie to prościej wyglądało :)

To nie ma reguły. Moja mama jak tylko pomyślała ze chce mieć dzidzi czyli mnie nie zdarzyła sie zastanowić co i jak a juz okazało sie ze jest :)

Myślę, że nie będziesz musiała tak długo czekać, bo wierzę, że ujrzysz dzisiaj dwie kreseczki i tego Ci życzę z całego serca, a zdarzały Ci się już tak długie cykle?

Zgadza się. 35:)
Musiałbym teraz zacząć trzymać i siknąć tak koło 20:p tylko podejrzewam co ujrzę. Wydaje mi się ze cykl oszalał przez chorobę i dlatego jest taki długi.

Ja sikalam jak sie po nocce przebudziłam a to kolo 13 bylo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Boze dziewczyny jak ja sie zle czuje po tym sioforze, w brzuchu mi jezdzi, biegunke mam straszna... ale pamietam, ze poprzednim razem jak zaczynalam go brac to bylo to samo przez jakis tydzien, a pozniej orzeszlo, wiec licze ze teraz bedzie tak samo :)
Kurka Dagmara a ja tak co jakis czas mam. I zastanawialam sie z czego. Czyli juz wiem ze to z tych tabletek.

Do góry