Elodia
Fanka BB :)
Tobie też fluidy pozytywne przesylam :-* 12 fluidów bo to twoj 12cs. Bedzie tym szczesliwym :-)No i nie zniknie już!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie też fluidy pozytywne przesylam :-* 12 fluidów bo to twoj 12cs. Bedzie tym szczesliwym :-)No i nie zniknie już!![]()
Pewnie, ze ci wystawi przy takich warunkach pracy raczej nie ma wyjścia![]()
Będziecie mieli cudowny prezent ślubny :*18.08 ślub. Tp na 20.07 wedlug @ to z okolo miesięcznym dzieckiem bedziemy mieli przyjęcie :-) córę urodzilam dzień przed terminem ciekawe jak bedzie teraz
![]()
![]()
Faktycznie to ja pisalam haha. Z tych emocji we lbie mi sie zagotowalo :-) za dwa tygodnie czyli jak bd miec skonczony 6 tydzien to juz chyba na usg bedzie cos widac?Ktoś wspominał że rodzinna bez problemu wystawiła![]()
Tobie też fluidy pozytywne przesylam :-* 12 fluidów bo to twoj 12cs. Bedzie tym szczesliwym :-)
![]()
![]()
No mam nadzieję, że tak bo sama idę w 6+3Faktycznie to ja pisalam haha. Z tych emocji we lbie mi sie zagotowalo :-) za dwa tygodnie czyli jak bd miec skonczony 6 tydzien to juz chyba na usg bedzie cos widac?
![]()
![]()
Dokładnie!Ja czuję, że u Ciebie też będą dwie kreseczki :* Ja to Cię podziwiam, że jesteś w stanie czekać z testem przy takiej długości cyklu![]()
DokładnieAle u Elodii też było choróbsko i jednak się udałoTobie też musi się udać
![]()
U mojego 5 latka by to nie przeszlo bo wie ze mikolaj nie istnieje a prezenty mu bliscy przynosza.Dziewczyny posiadające dzieci w wieku 2-7, myślałam żeby się pokusić o coś takiego na Mikołaja dla siostrzenicy i siostrzeńca, sprawdził by się taki prezent, jak myślicie?
Ja bym się chyba z czegoś takiego ucieszyła jako dziecko.. A wiadomo Mikołaj się zbliża a nie chce szaleć z prezentami bo mamy inne wydatki teraz, a jakaś pierdołe bym chciała dzieciom dac
Znacie elfiego? Tutaj jest ich strona
Link do: Wideo / Film od Świętego Mikołaja dla Dzieci • Elfi • Prezent świąteczny 18 • Życzenia dla dziecka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnieja też chora od 1d cyklu i się udało !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom