Jezuuuu gratuluję!!!! Widziałam !!!!!Cxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuu gratuluję!!!! Widziałam !!!!!Cxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
20 lipca the best syna urodziłam wtedy !!!Uciekac w ogole nie będę. Tylko sie do lipcowek podepnę. Okolo 20 lipca mi termin wychodzi. A zarazac bede do dnia porodu jesli się uda i nic zlego sie nie wydarzy.
![]()
![]()
Ja też teraz 2 CS. Czekam na testowanie. Planowana data @ na 21 listopada ale na pewno nie wytrzymam i będę robić wcześniej testTo ja drugi miesiąc starań
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj takNa bank z tabletekale czego zie nie zrobi dla orzyszlej dzidzi
![]()
Ja też teraz 2 CS. Czekam na testowanie. Planowana data @ na 21 listopada ale na pewno nie wytrzymam i będę robić wcześniej test
Haha ja nie wytrzymalam i we wtorek mialam 26dc i byla biel vizira. Dzisiaj juz calkiem wyrazna kreska a mam 28 dc. O w chorobe czyli jutro poczatek 5 tygodnia a 4 pelne skonczone.. A jutro betka z rana.Ja też teraz 2 CS. Czekam na testowanie. Planowana data @ na 21 listopada ale na pewno nie wytrzymam i będę robić wcześniej test
Ja się nie nakręcam. Póki co. O syna rok czasu się starałam. A teraz w poprzednim cyklu niby idealnie trafiliśmy w owulację i co ? I nic...Ja mam za 3 dni termin i obiecałam sobie ze nie bede testować przed ale i tak pewnie nie wytrzymam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mówiłam Ci wtedy że to za szybko [emoji4] i miałam rację [emoji16]Haha ja nie wytrzymalam i we wtorek mialam 26dc i byla biel vizira. Dzisiaj juz calkiem wyrazna kreska a mam 28 dc. O w chorobe czyli jutro poczatek 5 tygodnia a 4 pelne skonczone.. A jutro betka z rana.
![]()
![]()
Ja się nie nakręcam. Póki co. O syna rok czasu się starałam. A teraz w poprzednim cyklu niby idealnie trafiliśmy w owulację i co ? I nic...
Także co ma być to będzie, chociaż strasznie dziewczynom zazdroszczę dwóch kresek :*
Teraz czekam na wyniki prolaktyny, kiedyś miałam z nią problemy, po bromergonie nie chciała spadać, więc byłam dziś na badaniach żeby skontrolować