reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oby :-) az z wrazenia odrzucilo mnie od pierogów a mlodej ugotowalam i chcialam zjeść ale ni chu. Popatrzylam na nie i uz mi apetyt przeszedl hehe.
Mloda bedzie miala wycieczke trzydniową w czerwcu do Kotliny Kłodzkiej i Pragi. Trzydniową. To jak wszyatko bedzie ok to ją z brzuchem odprowadzę na autobus :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Oby :-) az z wrazenia odrzucilo mnie od pierogów a mlodej ugotowalam i chcialam zjeść ale ni chu. Popatrzylam na nie i uz mi apetyt przeszedl hehe.
Mloda bedzie miala wycieczke trzydniową w czerwcu do Kotliny Kłodzkiej i Pragi. Trzydniową. To jak wszyatko bedzie ok to ją z brzuchem odprowadzę na autobus :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pewnie, ze będzie dobrze! A kiedy córce powiesz? :)

No wlasnie sie zastanawiam. Być może się domysli jak w domu bede siedziala, ale powiedziec bym chciala jak juz na usg będzie bijące serduszko albo jak juz 1 trymestr sie skonczy. Albo mam mysli zeby zabrac ją na usg jak juz dzidzi bedzie wieksze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Fajnie Ci :) zazdroszczę! No nic, ja wracam do szarej rzeczywistości [emoji4] miłego popołudnia [emoji8]

Super że ci się udało ❤ Młoda pewnie będzie szczęśliwa że będzie mieć młodszą siostrzyczkę lub braciszka :) ahhh jakbym chciała już i ja zobaczyć dwie kreseczki :( No ale najpierw trzeba na to zapracować :D

reklama
Dlatego piernicze nocke dzisiaj bo nie bede ryzykować. Mam taki tryb pracy ze ciagle narazona jestwm na urazy glownie miesni wprawdzie ale brzucha tym bardziej bo co chwile sie o cos uderzam. Juz nie liczę ile razy w ciągu tych prawie siedmiu lat racy uderzylam sie w brzuch czy w łokieć. Albo kolana.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Rzuc ta prace w pierun! Teraz pozostaje oszcEdzac sie ..za dlugo na to pracowAlas by sie w takiej pracy narazac!

Kuzwa mnie znow podbrzusze boli tyle ze znosnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry