reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pomiędzy mną a najmłodszym bratem jest 12 lat różnicy, a mieliśmy jeszcze brata 14 lat młodszego ode mnie...
A jak wygladaly relacje między wami?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Matko ale produkcja polapac sie nie mozna.....ale wy wysokie jestescie ja mam cale 164 i 50kg. Moj sredni syn mnie dogania. Ja mam mlodszego brata 2 lata i relacje mam ok. Dzieciaki moje sa w wieku 10,9 ,7 i nie raz takie wojny ze soba tocza ze szok...ale jedno za drugie w ogien by poszlo. A teraz ide do garow nie ma przebacz....szarancza jesc wola.

A jak wygladaly relacje między wami?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak był maluchem to się nim opiekowałam, w czasie kiedy ja byłam dorastającą nastolatką trochę go olewałam (wiesz, ważne sprawy - imprezy, pierwszy chłopak, a glut miał kilka lat), a jak się wyprowadziłam to relacje znowu fajne. Teraz młody zbliża się do 18stki i jest ekstra - pomagam mu w nauce a później zabieram na imprezę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak na szybko odniosę się do wcześniejszych wpisów ;) Ja z tych niewysokich 163.
Na drażliwe tematy polityczno-aborcyjno-religijne się nie będę wypowiadała, ponieważ moim zdaniem nie do tewgo mamowa grupa jest... no i wiadomo drażliwy temat :D

A jak u was z przekazywaniem ciążowych wieści? Rodzina, przyjaciele, rodzeństwo...? już wiedzą, czy jescze w tajemnicy wszystko.
U nas informacja poszła już w świat

Tak na szybko odniosę się do wcześniejszych wpisów ;) Ja z tych niewysokich 163.
Na drażliwe tematy polityczno-aborcyjno-religijne się nie będę wypowiadała, ponieważ moim zdaniem nie do tewgo mamowa grupa jest... no i wiadomo drażliwy temat :D

A jak u was z przekazywaniem ciążowych wieści? Rodzina, przyjaciele, rodzeństwo...? już wiedzą, czy jescze w tajemnicy wszystko.
U mnie narazie wie (oprocz D) moja corka gumowe ucho.....jak grabilysmy w odrodzie to wyjechala z tekstem"mamo bedziesz miala dziecko?" Narazie nikomu nie mowimy po nowym roku planuje

Witam popołudniowo! Właśnie robię obiadek;) jutro mam szkole więc coś na dwa dni;)

Naszło mnie! Podzielę się ! Kto chce kto chce?;) Lasania!!!!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam popołudniowo! Właśnie robię obiadek;) jutro mam szkole więc coś na dwa dni;)

Naszło mnie! Podzielę się ! Kto chce kto chce?;) Lasania!!!!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mow glosno Lasania bo bede musiala ja jutro robic....hahahaha od razu 2 bo jedna pochlana za jednym zamachem.

U nas wiemy my i moje przyjaciółki sztuk dwie. Rodzinie powiemy w grudniu a po rodzinie reszta świata

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry