kredka82
Fanka BB :)
My tez tu sami i tez bym chciala wrocic...Niestey jestesmy tu sami , tak samo zreszta w Uk , trza wrocic na stare smieci wkoncu tak bardzo bym chciala...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My tez tu sami i tez bym chciala wrocic...Niestey jestesmy tu sami , tak samo zreszta w Uk , trza wrocic na stare smieci wkoncu tak bardzo bym chciala...
Nie trzeba lezec 12 h Po cc, Ja Po godzince scuagalam mleko i zanosilam" siare"
Tam sa specjalne osoby by Sie zajely dzidzi a zapewne jesli ur w 37 ty sama Sie opiekujesz, moja byla w inkubatorze przez 4 dni a potem razem w pokoju nastepne 5 dni i Ja Sie opoekowalam
My tez tu sami i tez bym chciala wrocic... nie wiem czy chce zeby mama tu na dluzej przyjezdzala. Na pewno 2 pierwsze tygodnie chcemy razem spedzic w trojke. A pozniej zobaczymy co i jak..
My jesteśmy sami w uk tzn nie mamy tu rodziny, ostatnio znajoma pytala czy ktoś z pl przylatuje nam pomóc po porodzie i stwierdzilam po minucie, ze temat trzeba samemu ogarnac. Tak chyba najlepiej, to jest nasz czas dla naszej trojki[emoji4]
My tez tu sami i tez bym chciala wrocic... nie wiem czy chce zeby mama tu na dluzej przyjezdzala. Na pewno 2 pierwsze tygodnie chcemy razem spedzic w trojke. A pozniej zobaczymy co i jak..
Ja tez tu nie chce byc. Boje sie zderzenia z polska rzeczywistoscia bo jednak czlowiek sie przyzwyczail do czegos innego ale mi brakuje rodziny i nawet pogody. Zima jechac na narty, latem nad wode... a u mnie ani sniegu ani nic. Mieszkam nad samym morzem i raz przez 10 lat sie odwazylam zanurzyc! Bo lodowata woda mimo ze coraz cieplejsze lata sa. Nawet w sklepach to w polsce 10 razy wiekszy wybor.. ta irlandia jest tak zacofana ze czasem trudno uwierzyc..My tez jestesmy sami. Po 2tyg przylecieli rodzice poznac wnuczke. Byli tydzien, duzo pomagali, ale glownie sie nia cieszyli. A pozniej znow zostalismy sami. I teraz tez bardziej niz kiedykolwiek mysle o powrocie...
Ja tez tu nie chce byc. Boje sie zderzenia z polska rzeczywistoscia bo jednak czlowiek sie przyzwyczail do czegos innego ale mi brakuje rodziny i nawet pogody. Zima jechac na narty, latem nad wode... a u mnie ani sniegu ani nic. Mieszkam nad samym morzem i raz przez 10 lat sie odwazylam zanurzyc! Bo lodowata woda mimo ze coraz cieplejsze lata sa. Nawet w sklepach to w polsce 10 razy wiekszy wybor.. ta irlandia jest tak zacofana ze czasem trudno uwierzyc..
To prawda też tak mówiłam, że tylko mąż i nikt więcej, ale niestety u mnie musiała jeszcze mama przyjeżdżać, bo była taka potrzebaTo masz tak jak ja.... Ja słyszę te wszystkie wtracania to ciśnienie 220...[emoji53] Ja już zapowiedziałam że w szpitalu chce tylko męża żadnej mamy czy teściowej.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak! Oboje mowimy ze max 2 lata tuA myslicie o powrocie ?
Ropuszka pixie jak poklad zamkniety [emoji23][emoji23][emoji39]??jesxxe cichosza czy ania admin nie miala czasu jeszcze?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom