reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

My właśnie jesteśmy zdecydowani przez jakby test na żywo. :) Super firma i do tego polska, więc z gwarancją nie byłoby problemu. :)
Tak dlatego u nas Barletta wygrała. Polski producent, zwrotny, lekki, ładny wygląd :) różne kolory, bardzo dużo dodatków. Przy Aleksie p
5 różnych wózków przerobiłam. W tym Quinny Buzz. Pięknie wygląda ale tak awaryjny że więcej na oczy nie chce ich widzieć.. za tą cenę to powinien być 2x lepszy a jest tragedia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak dlatego u nas Barletta wygrała. Polski producent, zwrotny, lekki, ładny wygląd :) różne kolory, bardzo dużo dodatków. Przy Aleksie p
5 różnych wózków przerobiłam. W tym Quinny Buzz. Pięknie wygląda ale tak awaryjny że więcej na oczy nie chce ich widzieć.. za tą cenę to powinien być 2x lepszy a jest tragedia

No mi akurat strasznie się nie podoba, szkoda właśnie, że często cena nie odzwierciedla jakości produktu. Kiedyś byłam za Riko Brano, ale jak zobaczyłam Adamexy to szybko o nim zapomniałam. :D

@KatiNails witaj :)
Powodzenia w staraniach :)
Ps u mnie bardzo podobnie ze ślubami, w kwietniu bierzemy cywilny i będzie obiad dla 20 osób bo będzie to połączenie roczku córci z naszym ślubem a wtedy 3-4 lata i kościelny z weselem na większą ilość osób :)

@Migdalove to prawda Antosiów teraz wszędzie dużo :) Ja to mam problem jeśli chodzi o imię dla drugiej córki, bo żadne dla dziewczynki mi się nie podoba, a jedyne które mnie urzekło nosi już moja pierworodna :)
W razie synka to mam 100 pomysłów na minutę tyle mi się imion podoba, ale tak najbardziej celuję w Seweryna, Milana albo Remigiusza :D

Co do wózków my dla córy odkupiliśmy od szwagierki Camarelo Carera. Powiem wam bardzo fajny wózek, spacerówka trochę duża niczym dla ponad rocznego dzieciaczka :D Ale super się prowadzi i łatwy w czyszczeniu :)

@KatiNails witaj :)
Powodzenia w staraniach :)
Ps u mnie bardzo podobnie ze ślubami, w kwietniu bierzemy cywilny i będzie obiad dla 20 osób bo będzie to połączenie roczku córci z naszym ślubem a wtedy 3-4 lata i kościelny z weselem na większą ilość osób :)

@Migdalove to prawda Antosiów teraz wszędzie dużo :) Ja to mam problem jeśli chodzi o imię dla drugiej córki, bo żadne dla dziewczynki mi się nie podoba, a jedyne które mnie urzekło nosi już moja pierworodna :)
W razie synka to mam 100 pomysłów na minutę tyle mi się imion podoba, ale tak najbardziej celuję w Seweryna, Milana albo Remigiusza :D
Znajoma ma syna Martina a drugiego właśnie Milana :)

@Dagaa11 kochana super że owulacja w końcu się ujawniła teraz tylko popracuj nad produkcja "tego malego szczęścia" :D
@Migdalove ogladanie rzeczy dla dzidzi chyba jest normalne dla nas starajacych sie ja od kiedy sie staram.wszedzie zauwazam maluszki ,kobiety w ciazy ,bodziki,wozeczki,łóżeczka itp takie chyba to naturalne dla nas staraczek
witam w naszym gronie nową koleżankę @KatiNails i trzymam &&&&& za.owocny cykl niech moc bedzie z Nami wszystkimi i szczęście niech nas nawiedzi i nie opuszcza a wredne.@@@@ niech sobie idą precz na.pare miesiecy ...

Imiona ja tez juz w.sumie.mam wybrane synus na pewno bylby Jan a.coreczka Amelia :-)
Sąsiadka ma Jasia [emoji7] dlatego ja już nie dam [emoji23] tym bardziej że my blisko i starsze dzieci mamy w tym samym wieku więc dużo czasu razem z dziećmi wspólnie spędzamy

reklama
Do góry