kalii
Zaciekawiona BB
ok, rozumiemTakiej grupy jeszcze nie ma, dziewczyny planują założyć w późniejszym czasie, gdy lepiej się poznamy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok, rozumiemTakiej grupy jeszcze nie ma, dziewczyny planują założyć w późniejszym czasie, gdy lepiej się poznamy![]()
Ja też czasem czuje, że mam mokro ale jak sprawdzam to jest prawie sucho, śluzu praktycznie nic.W sumie przy dobrej organizacji czasu na wszystko będzie czas miejsce i siła :-)
Dzisiaj pierwszy dzien jak mnie nic w podbrzuszu nie boli. Jedynie śluuuuuzu masa :-)
![]()
![]()
Bardziej czuje sluz w srodlu niz na zewnatrz aczkolwiek wkladkę mam wilgotną szczegolnie wtedy jak cos porobie w domu a tak po nocy to jest suchaJa też czasem czuje, że mam mokro ale jak sprawdzam to jest prawie sucho, śluzu praktycznie nic.
Dziewczynki, mam do Was pytanie. Zupełnie się nie orientuję. Jeśli teraz jestem na macierzyńskim (piąty miesiąc) o znów zaszłam w ciążę to jak to będzie wyglądac w praktyce? Macierzyński do czerwca, potem miesiąc l4 ciążowego i kolejny macierzyński? Czy raczej obecny macierzyński zostanie przerwany?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj takich glupot. Dasz rade ,na poczatku jest strach obawa a potem radosc. Taka organizacja wchodzi w krew ze czlowiek sam sie dziwi. Wiem co mowie mam 3 z mala roznica wieku. A teraz o zgrozo 4 bedzie jak juz sa odchowane.Dzień dobry!
@Moni17.06 piękne zdjęcia
Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.
Ja też już czekam z niecierpliwością i strachem na czwartek.Nie czytaj takich glupot. Dasz rade ,na poczatku jest strach obawa a potem radosc. Taka organizacja wchodzi w krew ze czlowiek sam sie dziwi. Wiem co mowie mam 3 z mala roznica wieku. A teraz o zgrozo 4 bedzie jak juz sa odchowane.
Witam babeczki poniedzialkowo. Oby te mdlosci was puscily w koncu. Ten tydzien bedzie obfitowal w wizyty u gina. Ja czwartku doczekac sie nie moge.
Dzis mialan sen ze az ryczalam i sie obudzilam. Snilo mi sie ze usg robili dopiero w 11tyg i wtedy okazalo sie ze 8tyg plod obumarl. Masakra....co ta moja glowa swiruje.
.
Ola będzie dobrze :-) i się pochwalisz ładnym kropkiemJa też już czekam z niecierpliwością i strachem na czwartek.
Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz :* a może nawet dwomaOla będzie dobrze :-) i się pochwalisz ładnym kropkiem
![]()
![]()
Ja tez. Wczoraj Oliwia się pytala kiedy ide ...ale sie zdziwilam . Byla na weekend u moich rodzicow i pytalam ja czy czasem sie nie wygadala. Ale na szczescie nienposnela slowemJa też już czekam z niecierpliwością i strachem na czwartek.