reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny :)
My dzisiaj u mamy na obiadku. Schabowe i grzybki. Mniaaam :) ale dzisiaj miałam straszny sen. Jak się obudziłam to aż płakałam. Śniło mi się że byłam w 10tyg ciąży i poroniłam przez jakiegoś polipa. Masakra poprostu nie mogłam się ogarnąć jak wstałam poprostu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie lubie takich snow, a tez czsami mi sie snia jakies glupoty ze az moj musi mnie budzic z takiego koszmaru :(

reklama
Z tymi horroramo to dogadalibyscie sie @Migdalove z moim bratem i jego dziewczyną :) oni obejrzeli już chyba większość wartych uwagi. A w piatek nawet my ze znajomymi ogladalismy Anabell czy jak to sie tam pisze, mimo ze ja nie znosze horrorow, a juz zwlaszcza o tematyce opętanie, demony, diabły. Ale jaki czlowiek stary, taki głupi i oglądałam pół okiem :D

A dzisiejszy obiad zrobil wczoraj mój M. Dla mnie dietowy chudy krupnik, a dla niego dodatkowo spaghetti :) w ogole, to w tygodniu jemy takie byle co, a na weekendy staram sie robić cos fajnego, domowego. To pierwszy weekend od dawna,kiedy nie gotuje :)
Ja robie tak samo, w tygodniu to tak na szybko a weekeny staram sie cos fajniejszego i bardziej wymyslnego

Mam akie pytanie dziwczyny, bo czytalam ze kilka z was bierze CLO lub duphaston. Z tego co wyczytalam to CLO jest na pierwsza faze cyklu a DUP na druga, tak? Bo tak mysle ze w zaleznoscie co mi lekarz jutro powie, chyba beda cos na wlasna reke kombinowac. Moze CLO wezme. A moze orientujecie sie czy mozna gdzies przez interent Clo kupic, czy tylko w aptekach? Kurcze bo tu w Hiszpanii nie wiem czy jest cos podobnego.

Mam akie pytanie dziwczyny, bo czytalam ze kilka z was bierze CLO lub duphaston. Z tego co wyczytalam to CLO jest na pierwsza faze cyklu a DUP na druga, tak? Bo tak mysle ze w zaleznoscie co mi lekarz jutro powie, chyba beda cos na wlasna reke kombinowac. Moze CLO wezme. A moze orientujecie sie czy mozna gdzies przez interent Clo kupic, czy tylko w aptekach? Kurcze bo tu w Hiszpanii nie wiem czy jest cos podobnego.
Ja biore duphaston na wywołanie drugiej fazy cyklu.

Witajcie w ten paskudny poniedzialek :)
My dzisiaj obydwoje mamy wolne w pracy, może zmobilizujemy sie do czegos konkretnego :) skonczylam tez wczoraj brac globulki na infekcje, ale z racji żółtych wyciekow przez nie spowodowanych, nie mam pojecia, kiedy byla owu. A szkoda :)

To która testuje jako pierwsza w najbliższych dniach? :)

My dzisiaj obydwoje mamy wolne w pracy, może zmobilizujemy sie do czegos konkretnego :) skonczylam tez wczoraj brac globulki na infekcje, ale z racji żółtych wyciekow przez nie spowodowanych, nie mam pojecia, kiedy byla owu. A szkoda :)

Witaj, oj żebyś wiedziała że paskudny. Obudziłam się z zapaleniem pęcherza. :(

Ja w sobotę :) chociaż nawet jeśli okaże się że się udało to test może nie wyjść jeszcze. Termin @ mam na wtorek za tydzień

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove współczuję mega, dla mnie zapalenie pęcherza to jedna z gorszych rzeczy... Paskudztwo jakich mało
@KatiNails czyli sobota to byłoby trzy dni przed spodziewanym terminem? Oby wyszla upragniona druga kreseczka ;)

reklama
@Migdalove współczuję mega, dla mnie zapalenie pęcherza to jedna z gorszych rzeczy... Paskudztwo jakich mało
@KatiNails czyli sobota to byłoby trzy dni przed spodziewanym terminem? Oby wyszla upragniona druga kreseczka ;)
Tak 3 dni przed :) nie wytrzymam dłużej i tak już siedzę jak na szpilkach :(
Nie chcę się nakręcać tym bardziej że 14 DC owu, od 16 DC owu skurcze bezbolesne jak na @ i kłucie w jajnikach. Więc już się nastawiam na biel vizira

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry