reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 współczuję Ci bardzo, znam te odczucia, jedź do szpitala nie męcz się dadzą Ci coś na powstrzymanie wymiotów, silne wymioty skracają szyjkę @Pixie_Dixie wiem, że się rządzę, ale może przejmiesz na jakiś czas od Ropuszki kalendarz? :*

Chwilowo cisza leżę w łóżku i staram się odespać ten weekend ale jak zacznie się znowu to na bank pojadę bo nie wytrzymam powtórki . Póki co myśle ze jeszcze ogarnę kalendarz ale od połowy grudnia będę już potrzebowała zastępstwa na stałe wiec @ Pixie_Dixie jeśli oczywiście miałabyś ochotę to przekazałabym Ci „różdżkę „?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę przejąć jako najkrótsza " stażem" [emoji6] ale nie wiem czy potrafię? A z Ania sie skontaktować to naprawdę wyczyn....
Kiedy będziesz chciała to daj znac, najwyzejsz przejmie ktoś bardziej kumaty [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
A wróciłam ze szybkiego spaceru , na łeb mi padało, i nic się nie dzieje , ryczeć mi się chce - masakra [emoji57]oj humor kiepski [emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten stan. Ja sobie wymyslilam, ze tydzien przed terminem bede robic wszytsko, zeby urodzic i dokladnie tydzien przed zlapalam zapalenie ucha... Od razu szpital - antybiotyk, a za kilka dni laryngolog - i dzieki Bogu, ze poszlam, bo antybiotyk ze szpitala nic nie dzialal. Przez tydzien lezalam z takim bolem, ze myslalam ze zejde z tego swiata i bylam przerazona, ze mam rodzic w takim stanie... Na szczescie w sobote bol ustapil, a w pon mialam wywolywany porod.
Tak to z mojego prowokowania porodu byly nici i tez ciagle mi sie ryczec chcialo.
Dasz rade - za moment Twoje malenstwo bedzie z Toba! [emoji4]

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. [emoji8][emoji8]Mam nadzieje ze ta moja córka będzie cudem za te moje cierpienia .jak nie minie to wieczorem pojadę do szpitala .

Jedz jedz lepi szpital w cierpieniu choc wiadomo nie milo
Zdrowka!!!

Znam ten stan. Ja sobie wymyslilam, ze tydzien przed terminem bede robic wszytsko, zeby urodzic i dokladnie tydzien przed zlapalam zapalenie ucha... Od razu szpital - antybiotyk, a za kilka dni laryngolog - i dzieki Bogu, ze poszlam, bo antybiotyk ze szpitala nic nie dzialal. Przez tydzien lezalam z takim bolem, ze myslalam ze zejde z tego swiata i bylam przerazona, ze mam rodzic w takim stanie... Na szczescie w sobote bol ustapil, a w pon mialam wywolywany porod.
Tak to z mojego prowokowania porodu byly nici i tez ciagle mi sie ryczec chcialo.
Dasz rade - za moment Twoje malenstwo bedzie z Toba! [emoji4]

Ja myślałam że druga ciąża to pewnie szybciej urodzę, i jeszcze to stawianie się brzucha( pewnie przez te wody płodowe powyżej normy) i się naczytałam że mogą szybciej odejść te wody , a tu dupa nic [emoji23]teraz leje to ma spacer już nie pójdę [emoji58]została mi piłka i może mąż na noc [emoji6]pomoże

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. [emoji8][emoji8]Mam nadzieje ze ta moja córka będzie cudem za te moje cierpienia .jak nie minie to wieczorem pojadę do szpitala .

Ciezka ta twoja droga[emoji20] mam nadzieje ze przejdzie ci, a malenka z pewnoscia bedzie cudem juz nim jest[emoji4]. Trzymajcie się dzielnie.

Ja myślałam że druga ciąża to pewnie szybciej urodzę, i jeszcze to stawianie się brzucha( pewnie przez te wody płodowe powyżej normy) i się naczytałam że mogą szybciej odejść te wody , a tu dupa nic [emoji23]teraz leje to ma spacer już nie pójdę [emoji58]została mi piłka i może mąż na noc [emoji6]pomoże

Dajesz nadzieje ze urodze grubaska hah tym razem

@Ropuszka666 dopisz mnie proszę 27.11 wizyta u gin prowadzącego ciaze

Biedna, współczuję... Jelitowki są straszne... [emoji20] a jeszcze w ciąży... Odpoczywaj kochana zdrówka.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Ja dziś nocka straszna spać nie mogłam bo miałam duszności, ułożyć się z brzuchem też nie za bardzo i do tego chrapiacy mąż...
A teraz melduję się po wizycie szyjka 3,8. Wszystko dobrze lekarz powiedział że narazie przedwczesny poród mi nie grozi. Filip ma 2200 a Oliwia 2300. Dzisiaj zechcialy buźki pokazać [emoji4] u góry na zdj Filip na dole Oliwia troszeczkę mniej wspolpracowala [emoji7] kolejna wizyta za dwa tygodnie i już dostanę skierowanie do szpitala.
1510583008-11f20ba8bee57633-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie daje rady już dziewczyny . Wczoraj wylądowałam na pogotowiu za bardzo nie wiadomo co mi dokładnie dolega. Albo jelitówka albo mała tak uciska na żołądek . Ból i skurcze nie do zniesienia do tego wymioty nawet od łyka wody i to takie że cały brzuch mi spina . Dali mi kroplówkę rozkurczającą i jak się pogorszy to mam jechać do drugiego szpitala bo u nas zamknęli oddział . Narazie ból ustąpił ale jestem wykoczona od tych wymiotów . Myśle zd może faktycznie Sara się przekręciła bo kopie bardzo wysoko prawie pod piersiami i to strasznie boli i jak kopie .

Trzymaj się kochana.
Mam nadzieję że to nic poważnego

Do góry