reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Też wam się tak smaki zmieniają?na początku jadlabym samo słodkie nie mogłam patrzeć na warzywa ...teraz nie mam ochoty ani na słodkie ani na warzywa...od 5 dni króluje bułka z wędzoną pasztetową

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie cały czas chęci na słodkie, codziennie coś słodkiego muszę zjeść. A tak to właściwie wszystko co zawsze jem normalnie jedynie czasami przyjdzie jakąś zachcianki na coś konkretnego na obiad

U mnie cały czas chęci na słodkie, codziennie coś słodkiego muszę zjeść. A tak to właściwie wszystko co zawsze jem normalnie jedynie czasami przyjdzie jakąś zachcianki na coś konkretnego na obiad

Ja mam za to smak na kwaśne. W piątek teściowa się zaczęła domyślać, że coś jest na rzeczy jak do obiadu zjadłam pół wielkiego słoja ogórków kiszonych :D w sobotę dowiedziała się oficjalnie :D i już sama mi naszykowała osobną miseczkę ogórków :D żeby mi nikt nie zjadł :D

Zobacz w ustawieniach prywatności bo u mnie jak ktoś mnie oznaczy na zdjęciu to muszę zatwierdzić na osi czasu, inaczej się nie wyświetli..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety wcześniej nie miałam tego ustawionego ale po tym "incydencie" dość mocno zaostrzylam ustawienia prywatności łącznie z powiadomieniem i akceptacją jeśli ktoś będzie chciał coś udostępnić lub mnie oznaczyć. Człowiek uczy się na błędach ;)

Na genetycznym powinno być już chyba wiadomo tak ostatecznie któty to tydzień/dzień ciąży? Ja z miesiączki miałam termin na 1 czerwca. Pierwsze USG zmieniło mi termin na 29 maj, a drugie USG już na 26maj (czyli dziś 12+2) a po USG genetycznym chciałabym już poznać ostateczny termin bo nie wiem jak się mam pochwalić rodzinie w pomikołajkowy weekend ;)
USG genetyczne mam za 8 dni i już się stresuję!

Wiem że są tu na forum kociary - stąd pytanie, bo jestem w temacie laikiem ;) Moja 7 miesięczna kotka (kiedyś pisałam tu o niej, że ma 8 miesięcy, ale po sprawdzeniu książeczki zdrowia wiem jednak, że ma równo 7 miesięcy ;)) odkąd zaszłam w ciążę ciągle czai się, żeby móc mi leżeć na podbrzuszu/brzuchu - czy to normalne? Wcześniej tak nie miała, a dosłownie od samego początku ciąży najchętniej spałaby na moim brzuchu... Nadal 1/2 nocy śpi z moim Stasiem, ale potem koniecznie hop, na mój brzuch ;)

Na genetycznym powinno być już chyba wiadomo tak ostatecznie któty to tydzień/dzień ciąży? Ja z miesiączki miałam termin na 1 czerwca. Pierwsze USG zmieniło mi termin na 29 maj, a drugie USG już na 26maj (czyli dziś 12+2) a po USG genetycznym chciałabym już poznać ostateczny termin bo nie wiem jak się mam pochwalić rodzinie w pomikołajkowy weekend ;)
USG genetyczne mam za 8 dni i już się stresuję!

Wiem że są tu na forum kociary - stąd pytanie, bo jestem w temacie laikiem ;) Moja 7 miesięczna kotka (kiedyś pisałam tu o niej, że ma 8 miesięcy, ale po sprawdzeniu książeczki zdrowia wiem jednak, że ma równo 7 miesięcy ;)) odkąd zaszłam w ciążę ciągle czai się, żeby móc mi leżeć na podbrzuszu/brzuchu - czy to normalne? Wcześniej tak nie miała, a dosłownie od samego początku ciąży najchętniej spałaby na moim brzuchu... Nadal 1/2 nocy śpi z moim Stasiem, ale potem koniecznie hop, na mój brzuch ;)
My wzięliśmy od koleżanki kota 4 letniego więc teraz ma już 6 lat. I od samego początku jak się z nami oswoila i przyzwyczaila to lubi leżeć U mnie na brzuchu. Pierwszy raz miałam wtedy w domu kota i mój wówczas jeszcze.chłopak żartował sobie ze kot leży na brzuchu kobiet gdy te spodziewają się dziecka i mnie wykręca że wciąż jestem ale jak się okazuje mój kot akurat zachowuje się cały czas tak samo. Jedynie co zmieniło się pod względem kota to fakt że kuweta i przyjemności związane z tym spadły na męża :-)

reklama
Do góry