reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

k_asiu- no u mnie juz prawie 13 , ale dzis pospalam do 10 , no i chyba jeszcze jakas zakrecona jestem , wczoraj posiedzielismy dluzej no i ten ostatni dzien wolnego wiec musialam pospac, ale jakos dzis pisanie po klawiaturze nic mi nie idzie, wszystko mi sie placze
a do tego teraz mi nie dobrze bleee, wymiotowac sie chce, ale to ja mam tak raczej po tabletkach ktore biore od astmy

reklama
Dorota ani sie wasz nie pisac!!!!
W kupie siła ;-)razem damy wszystkie rade!!!!

Gosia byłam u lekarza i nie dali mi nic na wywołanie tylko kazali czekać aż sama natura uzna,że już czas na @ :wściekła/y:.
Dziękuję dziewczyny, że jesteście ze mną i mnie wspieracie :tak:. Trzeba przyznać,że od samego początku jak się pojawiłam na forum jestem nietypowym przypadkiem :baffled:. Więc będę wam zdawać relację. Kiedyś w końcu przecież dostanę tą wrednotę

Gosia byłam u lekarza i nie dali mi nic na wywołanie tylko kazali czekać aż sama natura uzna,że już czas na @ :wściekła/y:.
Dziękuję dziewczyny, że jesteście ze mną i mnie wspieracie :tak:. Trzeba przyznać,że od samego początku jak się pojawiłam na forum jestem nietypowym przypadkiem :baffled:. Więc będę wam zdawać relację. Kiedyś w końcu przecież dostanę tą wrednotę

hehe,wcale nie,nie jesteś jedynym nietypowym przypadkiem!!!!:-p
Wiesz co,kurcze,moze powinnaś "jakoś" skołować luteinę,co?Kurcze,ale jak..hmm.Takie czekanie jest bez sensu,sami niech sie zdają na naturę!! lekarze:angry:

Wiecie co..to pewnie nic nie znaczy..ale z ciekawości zmierzyłam sobie tempke teraz (w pochwie)37,5. Hmmm..chora nie jestem..i po @ powinna spaść już nie? No zobaczymy rano i co ja mam z tym fantem zrobic

hehe,wcale nie,nie jesteś jedynym nietypowym przypadkiem!!!!:-p
Wiesz co,kurcze,moze powinnaś "jakoś" skołować luteinę,co?Kurcze,ale jak..hmm.Takie czekanie jest bez sensu,sami niech sie zdają na naturę!! lekarze:angry:

Wiecie co..to pewnie nic nie znaczy..ale z ciekawości zmierzyłam sobie tempke teraz (w pochwie)37,5. Hmmm..chora nie jestem..i po @ powinna spaść już nie? No zobaczymy rano i co ja mam z tym fantem zrobic
;-):tak:Czesc dziewczynki milego dnia Wam zycze, maz juz w Warszawie- mowil ze o 12 wyjedzie i w Gdyni bedzie tak o 18. Mam nadzieje ze wszystko zalatwi i bedzie o.k.

Kasiu ja tez mierzylam temp. zaraz po @ ( wieczorem i rano) Z rana bylo 36,7 36,8 a w ieczorem 37,5 37, 6 - wiec spokojnie, ale kto wie.

;-) Dorotko spokojnie wszystko bedzie dobrze, jak bedziesz w kraju idz do lekarza i niech na zapas zapisze Ci ta luteinke.:-)

chociaz....temperaturka 37,2 ( teraz) rano byla 36,9
obiecujaca....
brzuch mnie boli ale to dlatego ze najadlam sie sliwek :)
:-)Kasiu, Kasiu moze sie udalo- nie bede Cie nakrecac, ale bedzie fajnie jak na tescie beda II- powodzenia.:-)
Oskar juz w przedszkolu, jutro jedziemy do neurologa- zobaczymy co mi powie.
:wściekła/y:Mnie pobbrzusze boli, pewnie na owulacje. Zrobilam wlasnie tescik owulacyjny, teraz czekam, zobacze moze wreszczie dzis zobacze upragnione 2 wyrazne kreski, a jak nie to trudno- akcje jutro i tak zrobie. Bo to juz ostatni dzwonek sroda rano albo wieczorem, jak plemniczki beda mocno to przetrwaja nawet do 5 dni, wiec jak owulacja bedzie w piatek albo w sobote to tez o.k. wtedy by moze wyszla dziewczynka, zreszta wszystko mi jedno, chce miec mala dzidzie.:tak: Czekam na ten kreski, jak to dlugo trwa.:-p

hehe komputer mi psikusa zrobil i poprzestawial literki, albo ja jeszcze sie porzadnie nie obudzilam;-)
:wściekła/y:Cos mi sie zablokowalo i tylko tak moge wysylac posty, 2 kreska jest cienka i anemiczna, dzialam jutro bo to juz ostatni dzien. Jak plemniki beda mocne przetrwaja do niedzieli albo poniedzialku, wiec jak owul. bedzie w piatek albo sobote to spoko. No chyba ze juz byla. Jade na zakupy, milego dnia .:-);-):-D;-);-):-D

Witajcie!

Dorotko, jesli ktos ma nie pisac na watku, to tylko ja, u mnie nie zapowiada sie na @ no wiec dzidzi tez zapewno nie bedzie przez jakis czas....:sorry2:

Zycze wszystkim owocnych przytulanek i 3mam kciukasy za fasolinki!:happy:

reklama
Beataka a moze ty juz jestes po owulacji ( slabsza ta kreska??) i masz juz fasolinke w brzuszku:-):tak::-)

Już od wczoraj jest coś nie tak z możliwością odp na posty. U mnie nadal nic :-:)baffled::dry:. Dziewczyny życzę wam wszystkim fasolek w brzuszku. Ja dołączę, jak tylko będę mogła działać :happy:.
Miłego dnia laseczki

Do góry