reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco :p:D bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka ;) że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi :-) :) idzie na pewniaka.

Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco :p:D bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka ;) że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi :-) :) idzie na pewniaka.
Hehe u nas co USG Mała wdzięcznie pokazuje co ma między nogami, ale też mam stres [emoji23] tyle że to już 8miesiac więc proszę bez niespodzianek przy porodzie!!!

---32tc---

reklama
Hehe u nas co USG Mała wdzięcznie pokazuje co ma między nogami, ale też mam stres [emoji23] tyle że to już 8miesiac więc proszę bez niespodzianek przy porodzie!!!

---32tc---
No właśnie już nic u Ciebie się nie zmieni ;) Jeszcze to usg w klinice jest takie ciemne i średnio cokolwiek widać na prenatalnych to był super sprzęt.

Do góry