reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To Ci zazdroszczę podejścia, bo kurka ja bym na rzecz niczego nie odpuściła starań. Chyba, ze siła wyższa ;)
No w sumie na koncercie bardzo mi zzalezy .. bilety kosztowaly prawie pol tys. Kupowane w maju byly.. no jakos wazne to dla mnie a dzidzia nie chciala wszesbiej wiec bedzie pozniej=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
No w sumie na koncercie bardzo mi zzalezy .. bilety kosztowaly prawie pol tys. Kupowane w maju byly.. no jakos wazne to dla mnie a dzidzia nie chciala wszesbiej wiec bedzie pozniej=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Właśnie dlatego nie bardzo chce planować nic na czerwiec. Zwłaszcza, ze bilety by trzeba już kupić i tez tanie nie sa. Fakt, ze później odsprzedać to żaden problem No ale ja już do czerwca to naprawdę muszę zaskoczyć!

Dlatego ja jak będę robić test to w dniu @ jak jej nie będzie :D

Ja bym chciała wytrzymać nawet 2-3 dni po terminie @ bo po wrześniowym żarciku nie chce patrzeć na tę biel.
We wrześniu chyba pierwszy raz w życiu dostałam @ 31 dc. NIGDY mi się to nie zdarzyło. Juz byłam przekonana, ze się udało. Nie chciałybyście widzieć mojej miny jak zatestowalam a tam bielsza biel od bieli. Rozebrałam test na części pierwsze żeby się upewnić czy tej kreseczki tam nie ma :) było mi przykro z tydzień. Także chciałabym wytrzymać ale nie wiem czy dam radę ;)

reklama
Ja bym chciała wytrzymać nawet 2-3 dni po terminie @ bo po wrześniowym żarciku nie chce patrzeć na tę biel.
We wrześniu chyba pierwszy raz w życiu dostałam @ 31 dc. NIGDY mi się to nie zdarzyło. Juz byłam przekonana, ze się udało. Nie chciałybyście widzieć mojej miny jak zatestowalam a tam bielsza biel od bieli. Rozebrałam test na części pierwsze żeby się upewnić czy tej kreseczki tam nie ma :) było mi przykro z tydzień. Także chciałabym wytrzymać ale nie wiem czy dam radę ;)
Oj rozumiem cię. Ja kiedyś miałam cykl 33 ale nie robiłam testu chociaż byłam pewna że to ciąża i 33dc kupiłam test a jak wróciłam do domu a tu @ przyszła wielkie rozczarowanie było

Do góry