O'Hara
Fanka BB :)
A u mnie 03.12 i ovu 17 w sumie mogła bym wtedy zrobić test już w sylwestra xD bo na styczeń @ wypada mi w nowy rok![]()
A na wielkanoc jak Ci wypada? [emoji6][emoji6] my kobiety to jednak jesteśmy szurnięte
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie 03.12 i ovu 17 w sumie mogła bym wtedy zrobić test już w sylwestra xD bo na styczeń @ wypada mi w nowy rok![]()
No jesteśmy xd ale u mnie zawsze się wg kalendarzyka sprawdza +/- 1 dzień xd a w apce mi pokazuje już @ na cały przyszły rok xDDA na wielkanoc jak Ci wypada? [emoji6][emoji6] my kobiety to jednak jesteśmy szurnięte![]()
No jesteśmy xd ale u mnie zawsze się wg kalendarzyka sprawdza +/- 1 dzień xd a w apce mu pokazuje już @ na cały przyszły rok xDD
Looo ile ja juz mam planow do lutego z seksami, kiedy co i na kiedy wypadnie itd itd=D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
No wlasnie.. ja przez koncert w sierpniu musze sobie odpuscic jesz czyż e chwilę. Eh.. gupie to wszystko.. ale czuje ze po tym celibacie mi zaskoczy.. pewnie sie rozczaruje i schowam pod koldra
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ja mam kalendarzyk ciążowy cNo jesteśmy xd ale u mnie zawsze się wg kalendarzyka sprawdza +/- 1 dzień xd a w apce mi pokazuje już @ na cały przyszły rok xDD