reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja podobnie, a wczoraj mężu mi proponował koncert w czerwcu i mówię do niego co ty mi człowieku o czerwcu gadasz jak mamy listopad [emoji23][emoji23]
Ja w ramach walki z depresja "jesienno -ciążowa" szukalam dzisiaj miejsca na wakacje w lipcu[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co jak co ale pracowite dni przed nami[emoji23][emoji23][emoji23] a pozniej tradycyjnie nakrecanie sie na pierwsze objawy[emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Za mna sa juz tak pracowite dni, ze az sie ciesze ze juz po owulacji i mozemy odpoczac hahah :D

Kiedys próbowałam pisac biografie w formie pamietnika, dalam do przeczytania przyjaciółce. Ona z łzami w oczach oddala mi to i powiedziala zebym o tym zapmniala. Wiec spalilysmy zaszyt. Teraz gdy czase ide do Samotni rozmawiam ze soba, że glupio zrobiłam. Każdy glupi facet zanim zostanie ojcem i mezem o winien to czytać. Teraz trudno juz byloby mi spisac tak duzo wspomnien bo minelo 11lat od kiedy skonczyla sie ta gorsza część mojego "życia" i dzieki wielu terapiom niekonwencjonalnym, ktorye na sobie stosowalam, udalo mi sie wyrzucic sporo i nie chce do tego wracac. Nadal sa wspomnienia o ktorych myślę ,,gdy jestem w Samotni i plyna mi łzy. Moj mąż stara sie mnie zrozumieć. Ociera lzy, przytula i mowi "juz nie myśl".

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ale mam na myśli niekoniecznie pisanie „o tym”. Myśle, ze masz talent i powinnaś spróbować jakieś opowiadania, nawet dla dzieci... pomysł o tym, bo jak czytam twoje posty to naprawdę mam wrażenie, ze byłabyś w tym dobra. No chyba, ze sprawa Cię nie kręci. Tak tylko dziele się obserwacja ;)

reklama
Do góry