AgaRS90
Fanka BB :)
I co znalazłaś cos fajnego ?Ja w ramach walki z depresja "jesienno -ciążowa" szukalam dzisiaj miejsca na wakacje w lipcu[emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I co znalazłaś cos fajnego ?Ja w ramach walki z depresja "jesienno -ciążowa" szukalam dzisiaj miejsca na wakacje w lipcu[emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny [emoji7]A tak w ogóle to mam przyjemność przedstawić wam moje nowe dziecko:
![]()
Wracam. Kolejny cykl i jedziemy z koksem. Tyle że mam limit czasu i nerwów jako że w czerwcu lekarz na USG zobaczył u mnie coś co stwierdził że może być polipem... może jest szerokie i głębokie... i przez to może stwierdził że najlepiej to będzie wyciąć. Więc termin zabiegu mam ustalony na 7 grudnia. No i ok, ale im więcej czytam o polipach i o leczeniu ich itp itd... tym większe mam wątpliwości co to trafności jego diagnozy. Nigdy polipów nie miałam i nikt w mojej rodzinie takowych nie miał. Na dodatek dzisiaj rozmawiałam ze znajomą brytyjką która powiedziała mi wprost żebym nie wycinała bo odrastają i to odrastają dużo większe - z jej własnego doświadczenia. I jak jeszcze wczoraj moje postanowienie pójścia na zabieg było jakieś 75% - teraz wynosi 25%... szczerze zastanawiam się nad odwołaniem tej operacji. Bo nie dość że to jest wątpliwa diagnoza, w przyszłości może mi zrobić więcej krzywdy niż pożytku to jeszcze narkoza nie jest wcale obojętna dla organizmu. Termin następnej @ mam dzień przed zabiegiem. I teraz mam dwie opcje - albo dzwonię w tym tygodniu i odwołuję zabawę albo czekam do terminu @ z zaciśniętymi kciukami żeby pokazały się 2 kreski. Mam czas do następnej środy na podjęcie decyzji i mam tak cholernie mieszane uczucia co do tego wszystkiego...![]()
I zaczynam mieć wyrzuty sumienia:/ bo to powietrze tutaj jest tragiczneNie kupiłamjestem totalnie bez kasy ;(
Żeby to było tutaj takie łatwe... tu żeby dostać się do gina musiałam się wycierpieć swoje przez implant żeby dostać skierowanie do szpitala na wizytę. W czerwcu stwierdził że potrzebuję zabiegu a termin na grudzień dostałam w zeszły piątek. Teraz musiałabym iść znowu do GP że chcę drugiej konsultacji, znowu czekać miesiąc albo dwa na wizytę u innego gina w innym szpitalu potem kolejny miesiąc na USG (to nie żart). Zabieg zawiesić i .... czekać... bo jeśli by drugi też powiedział żeby wyciąć to na zabieg będę czekać kilka miesięcy...
I zaczynam mieć wyrzuty sumienia:/ bo to powietrze tutaj jest tragiczne
![]()
Katastrofa [emoji24] się tutaj wszyscy potrujemy...[emoji34]
Link do: Smog a ciąża i zdrowie dziecka | Smog Wawelski
Se pomyślę że tyle kasy wydajemy na pierdoly a nie stać mnie na oczyszczacz to mnie krew zalewa....
Jakbym miała 160 funtów żeby wydać na wizytę z usg to bym poszła bez zastanowienia. Tyle kosztuje u mnie w mieście wizyta prywatna![]()