Nataliaa93
Fanka BB :)
Nie było obrotu@Nataliaa93 a co u Was? Obrót był? Czy moze mała juz na świecie [emoji12]?!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co tam u Was? :* jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie było obrotu@Nataliaa93 a co u Was? Obrót był? Czy moze mała juz na świecie [emoji12]?!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak tam Madzia już odliczasz? [emoji5]Ja za niecałe 4 tyg mam cc, ale dlatego, że dzidzia odwrócona jest główką w górę nie w dół. Chciałam naturalnie, bo właściwie całą ciąże mam wręcz książkową, co nie znaczy bez uniedogodnień, bo te są zawsze, ale pośladkowy porod nie wchodzi w grę, nikomu też nie dam obracać dziecka. Za małą dam się pokroić, więc niech tak będzie.
Co do imienia... u nas będzie Żywia.
Cześć dziewczynyZastanawiam się od którego tygodnia mniej więcej widać brzuszek i można poczuć jak dzidziuś się porusza? Jak było u Was? U mnie póki co widać tylko lekkie wzdęcie
ale zakupiłam sobie już jedne spodnie ciążowe, bo większość spodni mam bardzo obcislych i jakoś nie czułam się komfortowo.
Nie było obrotuw środę cesarka
a jeszcze teraz na koniec dopadło mnie przeziębienie, także leżę i muszę sie wykurowac do środy..
Co tam u Was? :* jak się czujesz?
A myślałam, że tylko ja tak szybko zakupiłam spodnie ciążoweJa juz od 9 tc mam ciążowe spodnie [emoji12] niby wchodzę w jeansy i sie zapinam ale jak gdzieś długo jestem i w aucie siedzę to mnie cisną. A brzuszek juz odstaje, ale przestałam go wciągać wiec moze dlatego [emoji23]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja tez się fotografuje dla porównaniaJa w stare spodnie wejdę, ale źle się czuję z myślą, że coś uciska mnie w brzuch. Mój mąż twierdzi, że mój brzuszek już się zaokragla, a mi cały czas wydaje się, że to wzdęcieZrobiłam sobie wczoraj zdjęcie i porównam za jakiś czas
Dziś weszłam na hm i zauważyłam, że jest promocja na niektóre kurtki zimowe ciążowe. Nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam
![]()
A myślałam, że tylko ja tak szybko zakupiłam spodnie ciążowe![]()
Ale sliczny bobasek :*O ja to juz zaraz [emoji44]to kocyk i gorąca herbatka![emoji1307]
A u nas dobrze [emoji7] rośniemy!
![]()
Ja tak samoStwierdziłam,ze nie będę sie męczyć i zakupiłam jedna właśnie z hm na promocji [emoji6]
Mnie to po stymulacji juz wysadzilo a potem progesteron robil swoje wiec ja szybko na ciazowe ciuchy przeszlamA myślałam, że tylko ja tak szybko zakupiłam spodnie ciążowe![]()