reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja wlasnie kinder czekoladę wcinam :-) i oglądamy z M film "dziewczyna z portretu. Mocny dramat.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mojemu tak trulam dupę, że przywiózł mi Rafaello :D
Właśnie też się zastanawiamy nad jakimś filmem, ale coś bardziej luznego, w stylu Marvela, bo takie filmy jak 'dziewczyna z portretu' wolę oglądać sama, niż w towarzystwie :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mojemu tak trulam dupę, że przywiózł mi Rafaello :D
Właśnie też się zastanawiamy nad jakimś filmem, ale coś bardziej luznego, w stylu Marvela, bo takie filmy jak 'dziewczyna z portretu' wolę oglądać sama, niż w towarzystwie :D

Niedawno oglądaliśmy "Pokój". Rownie mocny film. Kocham thrillery, kryminały i horrory, ale dobrym dramatem nie pogardzę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No raczej. Jak jest dobrze zrobiony, to miód na serce :D
Ja potrzebuję dziś czegoś mało ambitnego, ale też nie totalnie głupiego.... :D mam wrażenie, że nic nie poogladamy :D

Dziewczynki wy sie bardziej sugerujecie testami owulacyjnymi czy kalendarzykiem?
Lepiej testy ovu plus obserwacja śluzu. Bo np u mnie wg kalendarzyka dziś powinnam mieć ovu, a test negatywny,tzn różowa kreska, więc raczej jutro będzie pozytyw i poniedziałek/wtorek owulacja

Ogladalam ten film. I szczeze troszke mnie zszokowal. Ja nie mam glowy do takich filmow a Ty co o nim myslisz?
Zaintrygował, zszokował, jak głęboka może być miłość kobiety. Zresztą on tak samo, mimo tego jaki był, też ją bardzo kochał. W tamtych czasach takie operacje niosly ze sobą ryzyko śmierci o wiele większe niż obecnie. Ale ja coś czułam od początku że onpo tej drugiej operacji umrze. Głowę mam do takich filmów.

Tylko kurczę, mój zryty łeb mi podpowiadał, że ta żona nawiąże romans z ich wspólnym przyjacielem xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja ogolnie zasnelam z synkiem ale moj mnie obudzil i wywiesilam pranie wyprane a teraz sie wygrzewam w wannie:) Wyjde z kapieli to czas start zaczac pierwsze przytulanki w tym cyklu.
Tak wogole czy jakas z Was tez ma 7 dniowa @?

Zaintrygował, zszokował, jak głęboka może być miłość kobiety. Zresztą on tak samo, mimo tego jaki był, też ją bardzo kochał. W tamtych czasach takie operacje niosly ze sobą ryzyko śmierci o wiele większe niż obecnie. Ale ja coś czułam od początku że onpo tej drugiej operacji umrze. Głowę mam do takich filmów.

Tylko kurczę, mój zryty łeb mi podpowiadał, że ta żona nawiąże romans z ich wspólnym przyjacielem xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja tez tak myslalam ogladajac go wiec nie tylko Ty masz zryty beret hahaha:D

reklama
Ja ogolnie zasnelam z synkiem ale moj mnie obudzil i wywiesilam pranie wyprane a teraz sie wygrzewam w wannie:) Wyjde z kapieli to czas start zaczac pierwsze przytulanki w tym cyklu.
Tak wogole czy jakas z Was tez ma 7 dniowa @?

Ja mialam. Długie i obfite @ tampony co 20 min zmieniałam pierwsze 3 dni, masakra. Odkąd mi wyrównali tsh to na całe szczęście wszystko się unormowalo.Max 4 dni i wszystko pod kontrola :)

Do góry