ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Czyli dostałaś @?Moze dziewczynka bedzie =D
Moj cykl ma dziś 1 dzień.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli dostałaś @?Moze dziewczynka bedzie =D
Moj cykl ma dziś 1 dzień.
![]()
O kurczeI przy okazji odkrylam dlaczego ppo ciazy juz nie mialam tak bolesnych pierwszych dni jak przed nią. =(
Dzis wróciła moja najwieksza zmora, tylko rzygania zabrakło jeszcze, ale juz o 5 siedzialam na kiblu z potwornym skurczem macicy, lzami w oczacz i mnie rzucalo z bólu. A na zlosc nie mam w domu nospy.
![]()
Mi sie wydaje ze teraz poprostu mam ta prolaktyne unormowana i dlatego taki bolesny jest. Bo nie mam innego o myslu ze juz mialam spokoj a tu dzis( jak wczesniej zawsze )nad ranem rozegral sie moj maly dramat.O kurcze![]()
Też tak kiedyś miałam. Trzy dni z łóżka nie wychodziłam.. teraz od trzech lat są bardziej i mniej bolesne ale nie aż tak jak przed ciążą.
Ja już też się szykuje na @.
Coraz więcej objawów przedmałpowych....
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na mocne bóle używam solpadeine. Z paracetamolem i kofeina. Tabletki do rozpuszczenia. I na @ i na migrenę superMi sie wydaje ze teraz poprostu mam ta prolaktyne unormowana i dlatego taki bolesny jest. Bo nie mam innego o myslu ze juz mialam spokoj a tu dzis( jak wczesniej zawsze )nad ranem rozegral sie moj maly dramat.
![]()
No mi zawsze na ten skurcz pomagala tylko nospa. Dzis nie byl jeszcze az tak silny jak wczesniej, ale juz na nastepna @ przygotuje sie, kupie sobie nospenke ratujaca zycieJa na mocne bóle używam solpadeine. Z paracetamolem i kofeina. Tabletki do rozpuszczenia. I na @ i na migrenę super
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może. Ale to meza tez lecz bo moglas go zarazic albo on Ciebie... cholerstwo straszne. Jakie masz obiawyDziewczyny chyba gdzieś się zarazilam grzybica czy ona przeszkadza w zajściu w ciąże?![]()