Może. Ale to meza tez lecz bo moglas go zarazic albo on Ciebie... cholerstwo straszne. Jakie masz obiawy
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Tylko wydzielina jak serek i trochę taki dyskomfort
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może. Ale to meza tez lecz bo moglas go zarazic albo on Ciebie... cholerstwo straszne. Jakie masz obiawy
![]()
To niestety do lekarza pedziutko, bo sie moze rozwinąć i zaszkodzic ewentualnej ciąży np.Tylko wydzielina jak serek i trochę taki dyskomfort
Tak , grudniowy cykl jest nasz(!!!), oby ten szybko zlecial=) wiec nie dziekuje=)Cześć Dziewczyny z rana.
@Jotka_Szczotka Niech Ci ten cykl minie szybko. W kolejnym już ruszajcie?
@Edzia24 Ja bym porządnie zaleczyła przed przytulankami.
U mnie 21dc, 7dpo, 7d@. Na półmetku czekania poowulacyjnego.
Nie martw sie na zapas moze zlapakas ja juz po. To teraz trzeba szybko reagowac bo jak zaszlas to i tak musisz reagowac bo grzybica zaczyna sie w pochwie, ale nie leczona moze isc dalej i wtedy moze zaszkodzic .Tylko ze w tym miesiącu już się staraliśmy okres mam mieć niby 28 jakiś pech dwa miesiące torbiel a teraz to[emoji24]
Nie martw sie na zapas moze zlapakas ja juz po. To teraz trzeba szybko reagowac bo jak zaszlas to i tak musisz reagowac bo grzybica zaczyna sie w pochwie, ale nie leczona moze isc dalej i wtedy moze zaszkodzic .
![]()
Ja przed ciążą miałam ok 3 dni krwawienia a później z 2 dni już tylko bardziej plamienia, a po ciąży to @ trwała właśnie 7 dni z plamieniami i była zdecydowanie bardziej obfita. Pierwszy cykl z eutyroxem był znowu taki jak przed ciążą, ale następny już był ponownie dłuższy najprawdopodobniej za sprawą polipa.Ja ogolnie zasnelam z synkiem ale moj mnie obudzil i wywiesilam pranie wyprane a teraz sie wygrzewam w wannieWyjde z kapieli to czas start zaczac pierwsze przytulanki w tym cyklu.
Tak wogole czy jakas z Was tez ma 7 dniowa @?
Mozesz bez recepty kupic chlotrimazol i sobie smarować. Do jutraNie wiem tylko ze pierwszy raz mam takie coś. W poniedziałek pójdę do lekarza a w aptece są jakieś tabletki bez recepty które nie zaszkodzą jeśli bym była w ciąży?