O'Hara
Fanka BB :)
Oj Kochana tez tak czasami mi @ sie zaczyna i wyje z bolu. U mnie nospa nie dziala. Czasami nie umiem wytrzymac bolu to biore ketonal![]()
Nie bierz ketonalu! Mój tata przez to gowno umarł!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oj Kochana tez tak czasami mi @ sie zaczyna i wyje z bolu. U mnie nospa nie dziala. Czasami nie umiem wytrzymac bolu to biore ketonal![]()
Ale wiesz ja nie biore co miesiac czy jakos czesto. Tylko naprawde czasami jak juz z bolu nie umiem wytrzymac.Nie bierz ketonalu! Mój tata przez to gowno umarł!!
Ale wiesz ja nie biore co miesiac czy jakos czesto. Tylko naprawde czasami jak juz z bolu nie umiem wytrzymac.
Przepraszam ze pytam ale jak to przez ketonal Twoj tato zmarl?
Hahaha mloda chyba nie umiala wybrnac z sytuacji bo zagielas ja pytaniem o rozmiar dlatego tak odpowiedziala.Witam sie niedzielnie. Pospalam nawetmłoda o 14 jedzie do ojca, moj pewnie bedzie gral, wiec ja po obiedzie zrobie sobie domowe spa
Objawow @ brak, ale nie sprawdzalam jeszcze dzisiaj szyjki.. cycki lekko pobolewaja jak nimi poruszam i to tyle
W ogole zapomnialam Wam opowiedziec moja wczorajsza historie z pracy. Wiecie pewnie, ze w aptece mozna kupic pampersy dla doroslych. No i przychodzi do mnie wczoraj mloda dziewczyna, wypindrzona, rzeski, pazurki, na oko z 15 lat. I mowi :"poprosze pampersy dla babci". Wiec ja pytam:"jaki rozmiar?". Dziewczyna zonk. Nie spodziewala sie tego pytania. Patrzy to na mnie, to na tipsy swoje, znowu na mnie. I w koncu mowi :"noo babcia to taka bardziej grubsza jest, taka pulchna....taka jak Pani". Kuźwa. Nie wytrzymałam. Śmiechłam bardzo.wszystko byloby ok, gdyby nie to ze nosze rozmiar S, w porywach do M.
![]()
![]()
![]()
dobrze zrozumiałam, że teraz rozmiar M oznacza, że jest się pulchnym?
![]()
Przykro mi z powodu Twojego taty. Kurka przyznam szczeze ze mnie przestraszylas. Naprawde malo biore ale sprobuje brac inne leki gdy bedzie mnie skrecac z bolu.Nie trzeba dużo. Moj tata wziął dwie tabletki i mu rozerwało żołądek!! Ordynator na oiomie powiedział, ze ketonal to najgorszy lek jaki można brać i ze jest mnóstwo substytutów i on nie rozumie, dlaczego apteki i lekarze wciskają ludziom to gowno! (Pewnie dostają kasę od producenta farmaceutycznego). Powiedział tez, ze w miesiącu ma średnio dwa takie przypadki jak mój tata, po ketonalu!
Także wiesz, rób jak uważasz ale ja tego gowna nigdy nie wezmę ani nie pozwolę brać najbliższym.
Witam sie niedzielnie. Pospalam nawetmłoda o 14 jedzie do ojca, moj pewnie bedzie gral, wiec ja po obiedzie zrobie sobie domowe spa
![]()
Objawow @ brak, ale nie sprawdzalam jeszcze dzisiaj szyjki.. cycki lekko pobolewaja jak nimi poruszam i to tyle![]()
W ogole zapomnialam Wam opowiedziec moja wczorajsza historie z pracy. Wiecie pewnie, ze w aptece mozna kupic pampersy dla doroslych. No i przychodzi do mnie wczoraj mloda dziewczyna, wypindrzona, rzeski, pazurki, na oko z 15 lat. I mowi :"poprosze pampersy dla babci". Wiec ja pytam:"jaki rozmiar?". Dziewczyna zonk. Nie spodziewala sie tego pytania. Patrzy to na mnie, to na tipsy swoje, znowu na mnie. I w koncu mowi :"noo babcia to taka bardziej grubsza jest, taka pulchna....taka jak Pani". Kuźwa. Nie wytrzymałam. Śmiechłam bardzo.wszystko byloby ok, gdyby nie to ze nosze rozmiar S, w porywach do M.
![]()
![]()
![]()
dobrze zrozumiałam, że teraz rozmiar M oznacza, że jest się pulchnym?
![]()
Generalnie sie tym nie przejęłam, po prostu rozśmieszyła mnie sytuacjaTaki wiekdla niej jesteś już stara i gruba
))