agrafka07
Fanka BB :)
Zgłaszam się! Tańczy jak pijana na festynie wiejskim!
Zjawiła się dziś przed południem.
Oficjalnie: 7cs, 1dc, milion lat do testowania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Naprawde swietne mieosce ale dziewczyny nic straconego bo czesc Galerii wedruje w lato byla w PeKiNie Warszawskim ,a od 29listopada gdzies w Krakowie wiec nie jest o wiedizane ze nie dotra do Katowic albo Poznania =)Szkoda że tak daleko ode mniebo super te zdjęcia są
![]()
![]()
=*Witajcie w ten niedzielny wieczur niestety długo nie wytrzymalismy i powiadomilismy rodziny był szok moja mama plakala siostrzenicy zachwycona że będzie dzidzi szwagierka która jest w ciazy też się wzruszyła bardzo się cieszyła że nie będzie sama gruga szwagierka zazdrosna a ich dzieci nic nie załapał oco chodzi teść oczy jak 5 zl uśmiech ogromny nie mógł uwiezyc[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A na koedy Ci termin wg om wychodzi?Witajcie w ten niedzielny wieczur niestety długo nie wytrzymalismy i powiadomilismy rodziny był szok moja mama plakala siostrzenicy zachwycona że będzie dzidzi szwagierka która jest w ciazy też się wzruszyła bardzo się cieszyła że nie będzie sama gruga szwagierka zazdrosna a ich dzieci nic nie załapał oco chodzi teść oczy jak 5 zl uśmiech ogromny nie mógł uwiezyc[emoji4]
U mnie to też byli by wszyscy w szokuWitajcie w ten niedzielny wieczur niestety długo nie wytrzymalismy i powiadomilismy rodziny był szok moja mama plakala siostrzenicy zachwycona że będzie dzidzi szwagierka która jest w ciazy też się wzruszyła bardzo się cieszyła że nie będzie sama gruga szwagierka zazdrosna a ich dzieci nic nie załapał oco chodzi teść oczy jak 5 zl uśmiech ogromny nie mógł uwiezyc[emoji4]
Na 30 lipca [emoji1]A na koedy Ci termin wg om wychodzi?
![]()
![]()
Napewno tak będzie ja myślę że chorobowe mi pomogło tydzień przed owu i tydzień po owuU mnie to też byli by wszyscy w szokuNajbardziej teściowa [emoji14]
Boże już się nie mogę doczekać aż ujrzę dwie kreskiZazdraszczam wszystkim co się udało
Mam nadzieję że niedługo dołączę do tego zacnego grona
![]()
Oooo to jeszcze do lipcówek się możesz dopisać :-)Na 30 lipca [emoji1]
Haha to ja mialam chorobowe w trakcie owu i po owu :-)Napewno tak będzie ja myślę że chorobowe mi pomogło tydzień przed owu i tydzień po owu