reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja byłam chora od 1dnia cyklu. 3 antybiotyki:/ do dzisiaj kaszle, a w czw zaczynam 11 tydzień! Na pierwsza wizytę (Na której będzie pierwszy raz widać dzieciątko i serducho) idę w czwartek.
Trzymam kciuki za nasze wizyty oby wszystko było ok :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To grtulacje nie moge się doczekać ja to chyba na 1 grudnia się zapiszę A potem 20 żeby się upewnić

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie[emoji38] może te grypy są magiczne kto by pomyślał że będąc chorym będzie łatwiej w ciążę zajsc

Ja słyszałam teorię, że jak organizm kobiety jest osłabiony to fasolce łatwiej sie wgryść i zagnieździć, bo organizm jej nie zwalcza.

...marzenia mają wielką moc...

Będziemy teraz różności Nowy rodzaj grypy

Grypka ciążowa. Objawy-najbardziej widoczne kilkanaście dni po chorobie :-D głównie w postaci spoźniającego się okresu

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

AgaRS90 ja w sprawie oczyszczacza nie pomogę, nie orientuję się w temacie. Jeśli uważacie, że jest Wam niezbędny to kupujcie :) Ja bym się nie zdecydowała, bo trzeba by nie wychodzić z domu, żeby nie mieć kontaktu z nieoczyszczonym powietrzem, ja niestety takiej możliwości nie mam. Trochę obawiałabym się też o dziecko, czy takie trzymane pod kloszem nie będzie w przyszłości bardziej chorowało przy kontakcie z tym naturalnym powietrzem.
Też to był jeden argument "przeciw".. Ale są pomiary i w ciągu dnia jest lepiej, więc można wychodzić w tych godzinach kiedy powietrze jest lepsze.
A jeśli chodzi o dziecko hm.
Lepiej 3/4 dnia oddychać dobrym powietrzem a resztę kiepskim niż cały dzień takim beznadziejnym.
No i my mamy tak normy przekroczone że szok dla takich płuc jest zawsze, niezależnie od tego czy w domu mamy zle czy dobre powietrze.

Teraz np powietrze jest super i to dobry moment na spacer czy wietrzenie. Wieczorem jak powietrze się pogorszy o będzie norma o 1000% przekroczona to jasne że z domu nie wyjdę jak nie muszę, a powietrze będę w domu miała czyste bo ten syf i tak wpada nam do domu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry