Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak byłam w drugiej ciąży to też bardzo chciałam drugiego chłopca, na co wszyscy się dziwili, że jak to nie chcesz dziewczynki! a ja właśnie nie umiałam sobie wyobrazić tych sukienek, kokardek, różu, itp. Teraz z trzecim, to już sama nie wiem... z kolejnym chłopcem będzie łatwiej (i taniej), a z kolei dziewczynka byłaby nowym doświadczeniem, sama nie wiem. może po prostu dorosłam to bycia mamą dziewczynkiJa mam nadzieję, że będę miała drugiego chłopca i temat kolczyków, sukienek, kokardek, gumek, opasek itp, itd - mnie ominie[emoji28]
W środę mam drugą wizytę. Podejrzymy malucha. Chciałabym dostać skierowanie na USG genetyczne, ale wiem ze mi nie przysługuje więc raczej jest to chyba niemożliwe. Poza tym w przychodni do której chodzę, robią ponoć te USG najlepiej w Wwie. Przynajmniej tak było przy poprzednim dziecku. Tylko to prywatna więc trzeba płacić. Znając życie, za samo USG zażyczą sobie ok 350zl. Ehh
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo. Zawsze słyszę, że teraz to pewnie dziewczynka będzie. I zawsze odpowiadam, że ja wolę chłopca. I się zaczyna. Ze jak to można nie chcieć dziewczynki, że każda kobieta chce itp [emoji28]jak byłam w drugiej ciąży to też bardzo chciałam drugiego chłopca, na co wszyscy się dziwili, że jak to nie chcesz dziewczynki! a ja właśnie nie umiałam sobie wyobrazić tych sukienek, kokardek, różu, itp. Teraz z trzecim, to już sama nie wiem... z kolejnym chłopcem będzie łatwiej (i taniej), a z kolei dziewczynka byłaby nowym doświadczeniem, sama nie wiem. może po prostu dorosłam to bycia mamą dziewczynki(przynajmniej w teorii)
U nas na odwrót chcemy druga dziewczynkę..U mnie to samo. Zawsze słyszę, że teraz to pewnie dziewczynka będzie. I zawsze odpowiadam, że ja wolę chłopca. I się zaczyna. Ze jak to można nie chcieć dziewczynki, że każda kobieta chce itp [emoji28]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
ja się raczej spotykam z tym, że chce się mieć dzieci obojga płci. no bo przecież trzeba mieć "parkę", tylko nie nikt mi nie umiał wytłumaczyć dlaczegoU nas na odwrót chcemy druga dziewczynkę..
Aczkolwiek jak będzie chłopiec to też będziemy się cieszyć, nawet łatwiej z imieniem będzie bo mamy typ w przeciwieństwie do dziewczynki...
Chyba tak to jest że jak ma się dziecko danej płci to chce się przeważnie tą samo bo to "znajome" już jest
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja usłyszałam kiedyś że " dopiero jak jest syn i córka to jest pełna rodzina" jak jest po 2ce czy 3ce dzieci tej samej płci to nie...ja się raczej spotykam z tym, że chce się mieć dzieci obojga płci. no bo przecież trzeba mieć "parkę", tylko nie nikt mi nie umiał wytłumaczyć dlaczego![]()