reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja mam piersi + brodawki ale albo sobie wmawiam albo wcześniej nie zwracałam na to uwagi..

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam takie ogromne nastawienie ,że jest ok , że chyba już zacznę płakać że się nie udało. Sama nie wiem co myśleć...

Jeszcze wczoraj w południe mój M mówi testujesz staramy się a i tak z tego nic nie będzie. On to potrafi postawić na nogi człowieka by nie odfrunął w obłoki

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam takie ogromne nastawienie ,że jest ok , że chyba już zacznę płakać że się nie udało. Sama nie wiem co myśleć...

Jeszcze wczoraj w południe mój M mówi testujesz staramy się a i tak z tego nic nie będzie. On to potrafi postawić na nogi człowieka by nie odfrunął w obłoki

No to mój w drugą stronę. W poprzednim cyklu powiedział że nie będę w ciąży. Teraz od początku twierdzi że będę /jestem. A teraz to wogole twierdzi że widzi że 'cos' jest na rzeczy i jego zdaniem jestem w ciąży.

No to mój w drugą stronę. W poprzednim cyklu powiedział że nie będę w ciąży. Teraz od początku twierdzi że będę /jestem. A teraz to wogole twierdzi że widzi że 'cos' jest na rzeczy i jego zdaniem jestem w ciąży.

Mój tak twierdził w poprzednim cyklu był pewien w sumie na 100% a tu h.. bombki strzelił.
Dziś jak rozmawialiśmy o tym to powiedział gdyby to ode mnie zależało to chce i mógłbym mieć nawet 4 ale widzisz życie. Przypuszczam że się popłakał bo wyszedł szybko...

No ci faceci czasem jak coś palną :/ Ale oni też to jakoś przeżywają na swój sposób :(

Jak czytam wasze relacje z owu, to czuję się jak jakiś alien, ja bez testu i kalendarza w życiu bym nie powiedziała, że to ten czas. No tylko po majtasach [emoji23].

Działajcie!
Mam podobnie=) ja tylko czuje bol cyckow, i obserwuje plage syfow na twarzy.. tak to wcale by m nie wiedziala co i jak gdyby nie kalendarzyk

Mój tak twierdził w poprzednim cyklu był pewien w sumie na 100% a tu h.. bombki strzelił.
Dziś jak rozmawialiśmy o tym to powiedział gdyby to ode mnie zależało to chce i mógłbym mieć nawet 4 ale widzisz życie. Przypuszczam że się popłakał bo wyszedł szybko...

Bo nam się wydaje że facetom to dynda. A tak na prawdę oni też to wszystko przeżywają.

Powiem Wam, że w tym cyklu mam tak rozbudzone nadzieje, że jak się nie uda, to będzie płacz. Wierzę, że tym razem się udało, ale nie mam żadnych objawów. Nic, nawet na siłę nie ma [emoji57]
Ja tez licze na ten cykl, i niby wiem ze jak sie nie uda to kolejny przede mna, ale bede plakac jak dziecko jak @ przyjdzie.. :(

Moj mi tez wczoraj powiedzial, ze wygladam mu na ciaze haha, oby mial racje :)

Bo nam się wydaje że facetom to dynda. A tak na prawdę oni też to wszystko przeżywają.

No, mój bardzo przeżywa, to taki introwertyk, więc nic z siebie nie wydusi, że mu smutno albo że ma nadzieję, ale widzę, że przeżywa. Dopytuje tylko, jak się czuję i czy mam jakieś objawy.

W naszym związku on dużo wcześniej chciał dziecka, tylko ja ciągle nie byłam gotowa. Dopiero pół roku temu mnie tak naszło. Bum i już, chcę teraz.

reklama
Do góry