No ja tez takiego cwaniaka zgrywam, ze niby wytrzymam do niedzieli hahaha a pewnie w piatek juz bede sikac po testach![]()
Ale my jesteśmy wariatki [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez takiego cwaniaka zgrywam, ze niby wytrzymam do niedzieli hahaha a pewnie w piatek juz bede sikac po testach![]()
Jestem z Wami, a co. Może wyjdzie
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A testował ktoś 7 dni po owu? Bo ja mam taki plan hahaha [emoji23][emoji23]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Padłam ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23] najważniejsze słowo to fałszywy , bo nadal jest nadzieja.. przecież Ja nie wytrzymam tyle jeszcze 10/11 dni do @ toż to wieczność.Taaa... 77% szans na fałszywie negatywny.
![]()
Przyszło mi 5 więc mogę po szaleć [emoji23][emoji23]
Ja sie obawiam, ze jak tak dalej pojdzie, to zostane skierowana na przymusowe leczenie w psychiatrykuAle my jesteśmy wariatki [emoji23][emoji23][emoji23]
I takduza roznica bedzie , tak teraz mysle i troche mi zal=) ale dalabym wszystko za to zeby potem jeszcze wpaść szybko z trzecim. =D