reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@lili78 Roch [emoji173]️ Poważnie rozważam. @mala.wiedzma. Też mi się podoba Bazyli... ale chyba faktycznie trzeba odpuścić [emoji12].

@olaaa7 Cudny groszek [emoji7]

@KatiNails Nadal kciuk mocno zaciśnięty! @O'Hara, @Sonia30, @Wiolus85 Za Was też! Bo i Was chyba na dniach.

@Dagaa11 Trzymaj się jeszcze, przynajmniej do piątku. Może razem zaszalejemy i sikniemy, co?

Trzeba w słoik złapać i przykrywką nakryć i wypuścić dalej na dwór

...marzenia mają wielką moc...
O tak mój syn by chodował w słoiku zrobił dziurki by mogło oddychać. Ma taki duży słój na swoje znaleziska i dba o nie [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@lili78 Roch [emoji173]️ Poważnie rozważam. @mala.wiedzma. Też mi się podoba Bazyli... ale chyba faktycznie trzeba odpuścić [emoji12].

@olaaa7 Cudny groszek [emoji7]

@KatiNails Nadal kciuk mocno zaciśnięty! @O'Hara, @Sonia30, @Wiolus85 Za Was też! Bo i Was chyba na dniach.

@Dagaa11 Trzymaj się jeszcze, przynajmniej do piątku. Może razem zaszalejemy i sikniemy, co?

U mnie już po frytach, @ się rozkręca. Już płakałam i już mam to za sobą także trzymam za was ksciuki :)

Dzisiaj muszę przyznać, ze mój mężu zachował się wdpaniale. Jak wyszłam z łazienki to już po minie wiedział co jest grane. Przyszedł, przytulił, pozwolił się wypłakać nie mówiąc nic! Wiecie, ze pomogło?! Niby nic a jednak tak wiele. Już chyba wie, ze nie chce mi się słuchać pierdow w stylu: „następnym razem się uda, nie płacz”. Wspaniale jest mieć ramie do wypłacania się! Se popłakałam i jest Ok! Humor mi wrócił ;)

reklama
Do góry