Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
To mi sie popierdzielilo że 10.11
@Joko86 a jak tam u Ciebie, z Malenstwem wszystko dobrze, dobrze się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi sie popierdzielilo że 10.11
Witajcie, ja po ostatniej porażce długo nie mogłam dojść do siebie dlatego na jakiś czas zniknęłam z forum.
Gratuluję wszystkim, którzy cieszą się z pozytywnych bet, tule mocno osoby które muszą dalej walczyć.
Pytanie do bardziej doświadczonych, czy byłyście w sytuacji, że zarodki nieosiągnięty blastocysty?
Jakie podejmowałyście działanie?
Dziękują za wszystkie odpowiedzi.
Leżymy cały czas od 3 tygodni. Zobaczymy co jutro powie dr na wizycie.@Joko86 a jak tam u Ciebie, z Malenstwem wszystko dobrze, dobrze się czujesz?
Leżymy cały czas od 3 tygodni. Zobaczymy co jutro powie dr na wizycie.
Wracam do naszej rozmowy sprzed mojej beta (z niedzieli), i mowilysmy ze fajna beta na 7dpt to w okolicach 30-50 !!! (5cio sniowa blastka) Tylko mnie tak zastanawia ze moja wczoraj byla 98!!! Z lekarzem rozmawialam to mowil ze to raczej jedynka! Ale czy takie wysokie bety tak wczesnie tez sie zdarzaja dla pojedynczych ciazy???
Troche sie zakrecilam, tym bardziej czekam na wyniki jutro, i cholerka ja w ogole nic nie czuje, ale z taka beta to musi byc ok!!! Dziwne to troche, co myslicie ???
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jestem 8 dni po transferze, i łapie doła. To moje trzecie podejście. Wczoraj zrobiłam pierwszy test i dupa.. nic. Łudze sie ze jeszcze za wcześnie. Tak czytam różne rzeczy i postanowiłam zapisać się na ten portal.
To znaczy,że nie rokowały na rozwój blastocysty i podano w 3?Przepraszam,że tak wypytuje, teraz jesteś w ciąży z tym zarodkiem w 3 dobie?Szybki transfer w 3 dobie
Dokumenty podpisane na transfer blastki jednej a wynik lekarza transfer dwoch w 3 dobie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie. Gratuluję.Dziewczyny! 11 dpt 3-dniowego zarodka i wlasnie dostałam wynik bety... 129!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super! GratulujęDziewczyny beta 175 !!!
Dziś 12 dpt dwóch dwudniowych zarodków.
Teraz oby w czw. był piekny przyrost.
Czy wynik świadczy o bliźniakach???![]()