reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Właśnie zajść w ciążę to nie tak prosto jak się wydaje [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba, ze ktoras idzie sie upic na disco a potem z jakimś swiezo poznanym facetem do lozka ,wtedy zachodzi bez problemu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz właśnie wychodzę z łazienki i zauważyłam lekko brązowy śluz... z 2tyg temu też taki miałam, 2 razy skorzystałam z toalety i już się nie pojawił.. jutro wizyta i już jestem cała chora. Nie jest to krwawienie czy nawet plemienie.. właśnie wracam z zakupów, może torby po prostu za ciężkie.. no nic teraz pozostaje mi tylko czekać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie denerwuj się, zobaczysz że będzie dobrze, takie rzeczy czasem się zdarzają i są zupełnie normalne, ja np. miałam lekkie krwawienie ok 11 tc wprawdzie było małe ale była to żywa czerwona krew i też byłam przerażona, a tydzień później na usg okazało się, że wszystko jest dobrze. Musisz zachować spokój no i myśleć pozytywnie :)

Masz rację. Jak nie wyjdzie w tym cyklu to w następnym będę mądrzejsza i tylko przed owulacja i w trakcie a po już nie. Bo po ovu są najmniejsze szanse na zajście
Było w owu i przed - spokojnie, może już nie będzie następnego cyklu :) trzymam kciuki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba, ze ktoras idzie sie upic na disco a potem z jakimś swiezo poznanym facetem do lozka ,wtedy zachodzi bez problemu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to swoją drogą. Moja przyjaciółka nie chciała być w ciąży a po 3 miesiącach związku wpadła. Oczywiście miesiąc później z tym gościem nie była.
Ja się o syna starałam 13 cykli. Teraz zaczynamy 3 i zobaczymy jak będzie chociaż się nie nakręcam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację. Jak nie wyjdzie w tym cyklu to w następnym będę mądrzejsza i tylko przed owulacja i w trakcie a po już nie. Bo po ovu są najmniejsze szanse na zajście

Dzień dobry wszystkim :)
No to ja już nie wiem co robimy źle, w tym cyklu wyglądało to tak:
1511345867-7c941a3ea3f29e41-aaaaaa.jpeg

Zaznaczam serduszkowanie tylko w okolicach owu, później już mie się nie chce.
No i kurde jak to się staje, ze nie wychodzi? :)

Tak sobie czytam internety xd i zobaczcie szansę na zajście w ciążę w dniu owulacji to tylko 15 procent, a wydawało by się że jest owulka jest seks bez zabezpieczenia więc ci stoi na przeszkodzie :o Dziele się z wami, odpowiedz jakiegoś lekarza na pytanie jakie są szanse na zajście w ciążę w poszczególnych dniach
Jakieś małe są te szanse za zajście w ciążę, myślałam że jakiś dzień przed owu to będą przynajmniej 50% lub więcej a tu tylko 26%, szok

reklama
Śliczne to Twoje maleństwo :) niech zdrowo rośnie :)
Dziękuję [emoji173]
U nas z przytulankami to wyglądało tak (dni z trójkątami to przytulanki, owu była albo 15 albo 16, nie wiem do końca, 15 miałam delikatne bóle podbrzusza a 16 już dużo mocniejsze, a potem już spokój). Może i faktycznie coś w tym jest, że największe szanse są 2 dni przed owu, u nas byłoby to 13go jeśli owu była 15go :)
Screenshot_2017-11-22-11-24-14.png

Załączniki

• Screenshot_2017-11-22-11-24-14.png
    Screenshot_2017-11-22-11-24-14.png
    20,9 KB · Wyświetleń: 321
Do góry