Margana
Fanka BB :)
Tego w kubku z korala- orzech karmel [emoji3]Jakiego?
![]()
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego w kubku z korala- orzech karmel [emoji3]Jakiego?
![]()
![]()
Mniam mniam. Za mną chodzą lody o smaku solonego karmelu. Ostatni raz w wakacje jadłam.Tego w kubku z korala- orzech karmel [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Kupiłam dzisiaj główkę kapusty i będę gotować jak mnie najdzieOj kapuchę bym zjadła :-) garnek bigosu w święta opędzluję cały chyba :-)
![]()
![]()
Oby przeszło tak powoli liczę ze kolo 10 tygodnia zaczną slabnac te mdlosci gdzies tak wyczytałam ale jak już będzie dobrze to wszystko będę jadła niczego nie będę sobie odmawiala juz ciul z ta waga@Nowaja16 zobaczysz że niedługo Ci minie i nadrobisz żywieniowe zaległości. A kanapeczki z pomidorem samo zdrowie :-)
![]()
![]()
Wagę to po porodzie przy karmieniu piersią szybko się zgubi :-) tak że ja też nie przejmuje się kilogramami. Ale bede sie starala nie przytyć więcej niż 15Oby przeszło tak powoli liczę ze kolo 10 tygodnia zaczną slabnac te mdlosci gdzies tak wyczytałam ale jak już będzie dobrze to wszystko będę jadła niczego nie będę sobie odmawiala juz ciul z ta waga![]()