Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Gratulacje! Ja się zastanawiam czy powtarzac znów za 48 godz? Jutro konsultacja telefoniczna z lekarzem.
Wielkie gratulacje Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Ja się zastanawiam czy powtarzac znów za 48 godz? Jutro konsultacja telefoniczna z lekarzem.
Raczej żadnych, jedyne co to w ciągu dnia myślę o tym żeby wrócić do domu i się położyć, bo teraz takie wygodne wydaje mi się być łóżko [emoji6] no i jak za długo postoje w pracy to czuję w krzyżu jak na @. Poza tym nic. A u Ciebie?To idziemy podobnieu mnie 22dpt i tez mam pierwsza wizyte 29dpt. Jeszcze tylko tydzien czekania
Masz jakies objawy ciazy?
może jeszcze zdążą :* ale beta była piękna więc myślę, że nie ma powodu do obaw, choć stres, wiadomo zawsze w takich chwilach jestWlasnie nie mam... Alab ma niby 24 h na przesłanie ich, we wtorek wyrobili sie do 17:30, a dzis nie ma i nie ma... Sprawdzam co 5 minut [emoji16] Ale cos czuje, ze dopiero rano je wrzuca a ja do tego czasu oszaleje [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jeju jaka wysoka beta [emoji7]Ja razem z wami 24dpt juutro wizytadzisiejsza beta 21033,3mIU/ml .
Kuzwa no nie wierzę kochana nie wierzękochane nie udało sie beta 0 załamka ... stwierdziliśmy z mezem ze zrobimy sobie przerwe... oboje sie rozczarowaliśmy
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo bym chciała żeby się udało, dziękuje za ciepłe słowa, usunięcie jajowodów to trauma dla kobietyWitajJa tez mialam usuniete oba jajowody, jeden z ciaza a drugi z powodu wodniaka. Szlam krotkim protokolem, udalo sie zamrozic 4 blastki i z pierwszego criotransferu ciaza. Jesli u Was powod nieplodnosci lezy tylko w jajowodach to powinno sie Wam szybko udac i tego Ci zycze
![]()
Cześć Dziewczyny,
Na początku chciałam pogratulować wszystkim z Was którym się udało
Nie jestem tu zupełnie nowa, jakiś czas podczytywałam to forum, zaczęłam już mniej więcej w kwietniu, później miałam przerwę, wróciłam z miesiąc temu i muszę Wam powiedzieć że nie widzę już tu tych dziewczyn które udzielały się wtedy. To dobry znak, bo świadczy o tym że prawdopodobnie im też się udałoWówczas, nie planowałam jeszcze że będę podchodzić do in vitro ale niestety życie zdecydowało za mnie
Nie rozpisując się bo nie każdemu chce się tyle czytaćchciałam się z Wami podzielić tym że około 21 grudnia mam wizytę startową i strasznie się boję a z drugiej strony nie mogę już się doczekać
Życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i spełnienia tego największego marzenia jakim jest macierzyństwo
Łączę się z Wami i powodzenia Dziewczyny![]()
Przegrzewa się z tej produkcji postow@Kurcia najważniejsze, że pęcholki rosnąestradiol niski bo jeszcze są małe, ale teraz dostaną turbodopalanie i będą pięknie rosły
u mnie stymulacja dość długo trwała ale jajka za to były piękne
u Ciebie będzie tak samo
coś się faktycznie dzieje z tym forum chyba, bo ja odpowiadałam na post Kurci a nie dodało cytatu :/
Mam lutinus 3x1Pilnowali swojego biznesu...gnoje.
A co teraz poza lutinusem masz?