Ola__28.12
Zaangażowana w BB
Ale śicznie!!!!Ja też kilka na 50 a potem 56,62 [emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale śicznie!!!!Ja też kilka na 50 a potem 56,62 [emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
Jak wszystko pięknie poukładaneJa też kilka na 50 a potem 56,62 [emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
Nam pies do bujaczkow wchodzi, jak jej szukamy i nie możemy znaleźć tzn ze siedzi w bujaczku[emoji3]A nam kot włazi do wózkaOczywiście ma zakaz ale nie daje za wygraną...Teraz wózek stoi nakryty folią przeciwdeszczową i kocem
![]()
Jak to moja siostra powiedziała "długo tak ładnie mieć nie będziesz" [emoji23]Jak wszystko pięknie poukładane![]()
I U mnie pod folia stoi[emoji4]U mnie wózek też folią przykryty![]()
Marti gratuluję! Super waga dziewczynek i najważniejsze, że wszystko z nimi dobrzeHej! Dziś przyszły na świat moje dwie córeczki attachFull830235
Porod siłami natury.
Sara- 2670g,47 cm o 11:13
Amina- 2325 g,44 cm o 12:21
Obie po 10 punktów moje kruszynki,porod był ciężki,i mam pare szwów,ale co za uczucie mieć takie dwie kruszynki.Napisze więcej innym razem! Pozdrawiam
Gratulacje!!! Zdrówka dla całej waszej trójki [emoji4] [emoji4] [emoji4]Hej! Dziś przyszły na świat moje dwie córeczki attachFull830235
Porod siłami natury.
Obie po 10 punktów moje kruszynki,porod był ciężki,i mam pare szwów,ale co za uczucie mieć takie dwie kruszynki.Napisze więcej innym razem! Pozdrawiam
HejHej! Dziś przyszły na świat moje dwie córeczki attachFull830235
Porod siłami natury.