olaaa7
Fanka BB :)
Ja liczę, że coś więcej zostanieHehe mi też. Chociaz M mówi że i tak są piękne tak że nie marudzę o cyce. Ale szkoda ze po karmieniu znowu wrócą do starego rozmiaru
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja liczę, że coś więcej zostanieHehe mi też. Chociaz M mówi że i tak są piękne tak że nie marudzę o cyce. Ale szkoda ze po karmieniu znowu wrócą do starego rozmiaru
![]()
![]()
A dlaczego na patologii?U nas prywatnie biorą 200 zl za wizytę z usg masakra chyba od środy poproszę o wizyty 2 razy w tygodniu dla pewności dziś mi powiedział że rodzic będę na patologi ciazy i dał kilka adresów
![]()
Hehe mi też. Chociaz M mówi że i tak są piękne tak że nie marudzę o cyce. Ale szkoda ze po karmieniu znowu wrócą do starego rozmiaru
![]()
![]()
Ja też mam 75c czasami 75b ale moje piersi wydają mi się strasznie małe.
To ja mam DD80 a kiedyś miałam G95 mąż tęsknisz tym rozmiarem nie może się doczekać jak będę znowu ogromne
![]()
Ja w 5+5 tyg na wizycie widzialam pecherzyk z cialkiem zoltym, ale ja mam dlugie cykle i u mnie owu wystepuje okolo 19 dc, wiec tez na to musze wziac poprawke. Sam gin mi powiedzial nim USG zrobil, zemozemy zobaczyc juz wiele, a mozemy nie zobaczyc jeszcze nic. Zalezy od wielu wielu czynnikow.a w którym tygodniu widać serduszko dziecka ? Ja mam wizytę 1.12 i będzie to 5 tydzień i 5 dni ciekawa jestem czy będzie już cos widać![]()
U mnie w 7+1 też było widać pęcherzyk, ciałko żółte i dzidziusia z pięknie bijącym serduszkiem [emoji7]Ja w 5+5 tyg na wizycie widzialam pecherzyk z cialkiem zoltym, ale ja mam dlugie cykle i u mnie owu wystepuje okolo 19 dc, wiec tez na to musze wziac poprawke. Sam gin mi powiedzial nim USG zrobil, zemozemy zobaczyc juz wiele, a mozemy nie zobaczyc jeszcze nic. Zalezy od wielu wielu czynnikow.
Powodzenia będę trzymać kciuki. Wszystko będzie dobrze[emoji2]Za godzinę z domu wychodzę boże ale nerwy :-/
![]()
![]()
Głównie od tego kiedy była owulacja. Bo jak np jedna owulacje miala bardzo wczesnie np w 10dc to w 5+3 nawet może zobaczyć serducho a jak jakas ma owulacje w 22 dc bo i takie przypadki sie zdarzają to serducha w 6+3 może jeszcze nie byc widacJa w 5+5 tyg na wizycie widzialam pecherzyk z cialkiem zoltym, ale ja mam dlugie cykle i u mnie owu wystepuje okolo 19 dc, wiec tez na to musze wziac poprawke. Sam gin mi powiedzial nim USG zrobil, zemozemy zobaczyc juz wiele, a mozemy nie zobaczyc jeszcze nic. Zalezy od wielu wielu czynnikow.
Wdech i wydech będzie dobrze i zobaczysz, że będziesz skakać z radościZa godzinę z domu wychodzę boże ale nerwy :-/
![]()
![]()