kinga30
Fanka BB :)
7Czyli 8.12....dobra wpiszę do listy z wizytami :-)
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
7Czyli 8.12....dobra wpiszę do listy z wizytami :-)
![]()
![]()
Ale masakra jakas. Az mi lzy do oczy naplynely tak mocno zabolaly. Zupelnie jakbym miala w cycach kamien. Ja mam w tej chwili 75D a przed ciaza miala 75C.Moje to trudno stwierdzić czy ciężkie bo mam małe [emoji14] niestety albo stety![]()
Strasznie yen czas zapieprza.....a tak niedawno rok się zaczynal.7[emoji5]️ właśnie się zorientowałam, że to już grudzień będzie
Ja też mam 75c czasami 75b ale moje piersi wydają mi się strasznie małe.Ale masakra jakas. Az mi lzy do oczy naplynely tak mocno zabolaly. Zupelnie jakbym miala w cycach kamien. Ja mam w tej chwili 75D a przed ciaza miala 75C.
![]()
![]()
No okropnie. Dopiero co w maju zakończyłam mój 3 letnie związek, w lipcu poznałam M a tu już grudzień zaraz. Ale pomyślcie dziewczyny jak zleci przyszły rok, do lipca to pewnie ani się obejrzymy a po lipcu jeszcze szybciej i zaraz znowu będą świętaStrasznie yen czas zapieprza.....a tak niedawno rok się zaczynal.
Niektorym serduszko widac jak maja 5+4 czy nawet 5+3 przy dobrym sprzęcie oczywiscie. Ja dzisiaj 6+1 i sie boje ze moge tego nie zobaczyc.a w którym tygodniu widać serduszko dziecka ? Ja mam wizytę 1.12 i będzie to 5 tydzień i 5 dni ciekawa jestem czy będzie już cos widać![]()
Hehe mi też. Chociaz M mówi że i tak są piękne tak że nie marudzę o cyce. Ale szkoda ze po karmieniu znowu wrócą do starego rozmiaruJa też mam 75c czasami 75b ale moje piersi wydają mi się strasznie małe.
U nas prywatnie biorą 200 zl za wizytę z usg masakra chyba od środy poproszę o wizyty 2 razy w tygodniu dla pewności dziś mi powiedział że rodzic będę na patologi ciazy i dał kilka adresówWizyty prywatnie co tydzień to byłaby masakra.
Ja nie mam pojęcia, chodziłam od zawsze z nfz ale nigdy nie byłam w ciąży ani nigdy nie miałam nagłego przypadku wizyty.Zawsze jestem wpisana w pilne przypadki poza kolejka codziennie lekarz ma przeznaczone 2 godziny na pilne przypadki nigdy nikogo nie odprawił u was tez tak mają?
![]()