reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hejka. Jestem tu 1 raz ☺ jestem chyba w 6 tc ale jeszcze nie byłam u gin. Bardzo się boję bo nam stwierdzoną nerwicę lękową. Czy któraś z Was też tak miala. Jakieś leki można brać ? Wiz u gin mam dopiero za 3 tyg
Witaj. A co do nerwicy to w tematach "ciaza i polog" jest watek z mami ktore maja taki problem.jak ty.

reklama
I to dobra opcja losowanie. U mnie mloda czaruje zeby siostra byla....bo mowi ze jak bedzie 3 chlopak to oszaleje. I oczywiscie powiedziala typy imion jak bedzie dziewczynka.
To moja stwierdziła że chciałaby braciszka ale coś czuje że siostra będzie :-) zobacxymy czy wykrakala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hejka. Jestem tu 1 raz [emoji5] jestem chyba w 6 tc ale jeszcze nie byłam u gin. Bardzo się boję bo nam stwierdzoną nerwicę lękową. Czy któraś z Was też tak miala. Jakieś leki można brać ? Wiz u gin mam dopiero za 3 tyg
Witam i gratuluje ciazy [emoji5] Co do lekow to nie sadze zeby mozna bylo jakies tego typu brac, ale to juz lekarz sie wypowie konkretnie.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ewelka84 - ja miewalam czasami napady nerwicy lekowej ( rozwinela mi sie podczas pracy w szpitalu). Ja stosowalam naturalne sposoby - melisa, ziolowe tabletki uspokajajace , ashwagandha - nie wiem jednak czy mozna stosowac ja w ciazy.
Nie martw sie, nie jestes sama. Jakby cos to pisz do mnie na priv. Gratuluje fasolinki!

Do góry