reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ewelka84 - ja miewalam czasami napady nerwicy lekowej ( rozwinela mi sie podczas pracy w szpitalu). Ja stosowalam naturalne sposoby - melisa, ziolowe tabletki uspokajajace , ashwagandha - nie wiem jednak czy mozna stosowac ja w ciazy.
Nie martw sie, nie jestes sama. Jakby cos to pisz do mnie na priv. Gratuluje fasolinki!
Melise na pewno mozna. Co do resty to nie wiem.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej, powiedzcie mi bralyscie cos przeciwbolowego w ciazy? Mam od rana taki bol glowy, ze juz sobie z nim nie radze. Myslalam ze jak sie poruszam, posprzatam to przejdzie, ale nic z tego. Poszlam na spacer dotlenic szare komorki, ale tez jakos nie pomoglo. Teraz to juz mam krytyczny moment. Boli niemilosiernie, az mi niedobrze z tego bolu. Wiem ze apap mozna zazyc, ale on mi nigdy nie pomagal na zaden bol.

Paracetamol dwie Po 500 mg co 4 h jednak kiedy bardzo tylko boli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamuski.

OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.

Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?

Jestem 8 mscy Po cc 9 tc i nic nie czuje ciagu blizny

Grzybki mozna jesc bo ktos pytal ;)

Witam nowe mamusie i gratuluję! [emoji4]

Po tych zakupach jestem tak zmęczona że chyba ruszam wziąć szybki prysznic i do łóżka!
Jutro ruszamy rano do kościoła więc po 7 pobudka ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia dobry ten artykol. Usmualam sie [emoji3]

Mdlosci mnie tak mecza, ze nie wiem czy usne [emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mnie drugi wieczór z rzędu zgaga męczy. Ale nie narzekam bo to pikuś w porównaniu z przytulaniem kibelka.

Jutro mamy mszę z okazji 55 rocznicy ślubu dziadków M. Chcemy dziadkom o dzidzi powiedziec ale może z dziadkami to się wstrzymamy do świąt bo wtedy jak już będę miała kolejne zdjęcie z usg to już dzidzia będzie widoczna bardziej bo to w końcu 10 tc będzie już.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Witam nowe mamusie i gratuluję! [emoji4]

Po tych zakupach jestem tak zmęczona że chyba ruszam wziąć szybki prysznic i do łóżka!
Jutro ruszamy rano do kościoła więc po 7 pobudka ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez ide Ale na 11 lubie spac a nie budzik hah

Do góry