reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj niby lepiej z nimi uważać. Tak czytałam, ale nie wiem jak to naprawdę z tym jest. Jak dobrze ugotowane, to może wszystko ok... Wiem, że nie można surowych jaj, trzeba uważać na majonez (chyba tylko domowy) i lody. Na pewno nie można pić mięty (mówił mi lekarz).

A ja miętę pijam i nic nam nie jest.

Co do wyprawki zaczęłam po połówkowym, bo chciałam poznać płeć już na 100 % :) Ostatnio byliśmy wybierać wózki i czułam się jak mała dziewczynka w zabawkowym. Ostatecznie zamówimy w styczniu, żeby mieć go w lutym. Jeszcze się waham, ale chyba padnie na bebetto.

Dołączam do fanek krewetek z masłem i czosnkiem <3

Ostatnia edycja:
reklama
Tak to przykra prawda u nas tez bylo 3polakow i ja czwarta i zadno nie rozmawiało ze soba bo taka zazdrosc przemawiała[emoji17]

U mnie to zazdrosc ze Peugeot 307 cc jezdzilam jak to auto za 2 tys Tylko haha niewiem o co moze o to ze mam prawo jazdy bylo albo o moje stanowisko , przykre no to jest Ale u mnie bylo minelo
Mialam kumpele z angli I indii i starczylo , brak mi ich teraz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety też przekonałam się, że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Mieszkam w Danii i tutaj mamy naprawdę bardzo mało znajomych Polaków. Jedynie takich co poznaliśmy jeszcze w PL. Zawiść, zazdrość i kopanie dołków pod sobą. Ja to z chęcią wróciłabym do kraju, ale mąż upiera się, żeby jeszcze tu posiedzieć.

To ja ci napisze sytuacjie w it jakies 10 lat temu
Z wloch generalnie ludzie JuZ uciekaja piekny kraj Ale malo pracy i majac doslownie dwie kolezanki polki JuZ wtedy , jedna dobierala Sie do meza na disco
On mi to mowil dzuen Po , mowie moze wypilosmy za duzo a moze snilo ci Sie , ona tego nie moglaby zribic mowie

Niestey bylo prawda bardzo to przezylam moja przyjsciolka byla ;((;

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kredka82 Jak Ty się czujesz? Który u Ciebie to już miesiąc? Ja ledwo dołączyłam do forum o invitro a Tobie się udało :) co nosisz w brzuszku?
Za chwile zaczynam 6ty miesiac[emoji5] a w brzuszku to maly zartownis! Jaja sobie z nas robi i dupcie chowa. Wczoraj nam mignely 2 kropeczki i lekarz mowi ze moze chlopak ale pewnosci nie ma. Godzine usg robil i maluszek tak sie ruszal a tym co trzeba nie pomachal[emoji38]

A czuje sie ok oprocz niezidentyfikowanego bolu jakbym jezdzila na rowerze niewygodnym i chodzic za bardzo nie moge i nog podnosic... ale skoro wykluczylismy wczoraj rozejscie spojenia a szyjka 5cm zamknieta to sie uspokoilam.

A to Twoje pierwsze podejscie udane?
To może mogłabyś mi polecić jakieś fajne produkty? Mój tato pracuje w Irlandii i jak coś mogę powiedzieć żeby mi przywiózł ;)
Hmmm ja bede duzo z pl zamawiac. Tu ciuszki bardzo dobre jakosciowo (przynajmniej tak mowia te co maja porownanie) a tak to trzeba wszystkie ceny porownywac bo w irlandii jak sa oferty specjalne to sa na prawde tanio a w pl jak dadza 10% to wszystko... a tu na -10% nawet nikt nie popatrzy

A co do polakow za granica to my mowimy ze polak gorszy niz swinia. Ja w pierwszej pracy mialam tez polakow, w drugiej tylko irlandczykow (z czego sie bardzo cieszylam) a potem jak otworzylam swoja dzialalnosc to oczywiscie polacy peeno nie raz mi dupe obrobili bo jak to polka swoja firme... ehhh szkoda gadac a nikt nie rozimie ze swoja firma to wcale nie takie kokosy...

reklama
Do góry