reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Szczerze mówiąc nie wiem, dla mnie wiadomo moje dzieci są najpiękniejsze:-) synek jest blondynek włoski kręcone taki słodziak mały, córka ma ciemne włosy ale też kręcone. Może, kiedyś będzie okazja żeby pokazać:-)
Z checia zobacze moj byly szwagier ma blad afro takie loki wygląda jak lalka jego curka deliktne łódzki ale bardzo do niego podobna

Myslicie, ze gdybym jutro z rana zadzwonila do przychodni, to jakis lekarz mnie przyjmie na NFZ w tym samym dniu? Oczywiscie okresle ze mam plamienia, bole podbrzusza. Czy raczej maja prawo powiedziec nie, bo juz nie mamy miejsc i koniec. Wizyte u swojego mam w piatek, z reszta on tylko w piatki przyjmuje. I teraz troszke jestem w kropce i nie wiem co robic. Czekac, panikowac, umawiac sie. Wiem, ze moge jechac do szpitala, ale moj stan wydaje mi sie nie jest na tyle powazny, zeby zajmowac kolejke bardziej potrzebujacym. No chyba ze cos wiecej nie daj Boze by sie zaczelo dziac. Nie lubie takich sytuacji kiedy nie wiem co zrobic. Czuje sie taka zagubiona jak dziecko we mgle.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli chodzi o wszystkie takie przesądy dotyczące płci, to w pierwszej ciąży wszystko wskazywało na dziewczynkę. Przytulanki kilka dni przed owulacją, zachcianki na słodkie, chiński kalendarz i potem wszelkie inne wróżby mówiły o dziewczynce. A tu chłopak, chociaż taki książe, że czasem się zastanawiam czy ta płeć nie była pomyłką ;)

Ja slyszalam Na odwrot kilka dni i dzien ovulki to chlopiec a daleko od ovulki to a girl,) Ale nie wierze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myslicie, ze gdybym jutro z rana zadzwonila do przychodni, to jakis lekarz mnie przyjmie na NFZ w tym samym dniu? Oczywiscie okresle ze mam plamienia, bole podbrzusza. Czy raczej maja prawo powiedziec nie, bo juz nie mamy miejsc i koniec. Wizyte u swojego mam w piatek, z reszta on tylko w piatki przyjmuje. I teraz troszke jestem w kropce i nie wiem co robic. Czekac, panikowac, umawiac sie. Wiem, ze moge jechac do szpitala, ale moj stan wydaje mi sie nie jest na tyle powazny, zeby zajmowac kolejke bardziej potrzebujacym. No chyba ze cos wiecej nie daj Boze by sie zaczelo dziac. Nie lubie takich sytuacji kiedy nie wiem co zrobic. Czuje sie taka zagubiona jak dziecko we mgle.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Przeczytaj to : Link do: Szczególne uprawnienie dla kobiet w ciąży, o którym nie mówi się głośno, a powinno!

A jak ja farbuję wlosy sama to tez nie ma problemu? Mój ukochany kolor mango z l oreala :-) nie chce sie z nim rozstawac

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Wiesz co nie mam pojecia. Ale tetaz te farby chyba nie maja szkodliwych substancji. Ja zawsze u fryzjeta mowie, ze jestem w ciazy jak by co.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Widzę, że nie tylko ja panikuję z byle powodu :) Stresuję się pierwszym USG czy na pewno wszystko będzie ok. Najgorzej to mieć za dużo czasu na myślenie i jeszcze czytać różne głupoty w internecie. Co do farbowania włosów to ja w mojej pierwszej ciąży farbowałam kilka razy, zarówno sama jak i u fryzjera. Zresztą zaszłam 4 miesiące przed ślubem, więc musiałam jakoś wyglądać. Teraz też na pewno ufarbuję, bo miałam sombre robione w maju więc do lipca wyglądałabym jak idź stąd i nie wracaj ;)

Do góry