zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby, nigdzie nie ma takiego pecha jak u czerwcówek :-( przesledzilam wiekszosc wątków i tam sporadycznie się poronienia pojawialy.
![]()
![]()
Dokładnie mam tak samo. Szkoda, że nie możemy liczyć po tych przejściach na nudną ciążę, bez zmartwień i łez.Też niesledzilam ich wątku , ale jak przeczytałam tutaj ta wiadomość to weszłam i normalnie aż mi łzy napłynęly do oczu odrazu wróciły moje wspomnienia z najgorszego doświadczenia jakie może spotkać kobiete stracić dzieckooby żadnej z nas to nie spotkalo nigdy
![]()
No tak. Ktos sie o dziecko stara i nagle upragnioną ciążę traci, a takie patologie spoleczne co chleją czy ćpają rodzą dzieci rok po roku i nic im nie jest ciaze bez problemu donoszone :-(Biedne te kobietkiBoże jakie to życie kruche
Mam, siedzi mi w teczce z dokumentami ciazowymi. Lekarka mówiła by schować jak planuje jeszcze dzieci, ale nie pożyczać koleżankaTo Ty nasz ten syary pessar?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Haha. To mi lekarz nawet nie proponowal oddania[emoji6] Po cichutku licze na to, ze tym razem uda sie bez, ale pewnie sie ludze [emoji53]Mam, siedzi mi w teczce z dokumentami ciazowymi. Lekarka mówiła by schować jak planuje jeszcze dzieci, ale nie pożyczać koleżankai tak sobie siedzi, ale myślałam że po 4 latach już nie jest przydatny.
Właśnie sama tego nie rozumiem. Te życie jest nie sprawiedliwe. Ja chyba już do końca ciąży będę się codziennie bała o moje maleństwo.No tak. Ktos sie o dziecko stara i nagle upragnioną ciążę traci, a takie patologie spoleczne co chleją czy ćpają rodzą dzieci rok po roku i nic im nie jest ciaze bez problemu donoszone :-(
![]()
![]()
Nie Ty jednaWłaśnie sama tego nie rozumiem. Te życie jest nie sprawiedliwe. Ja chyba już do końca ciąży będę się codziennie bała o moje maleństwo.
![]()