reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...

Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
Nie nie mam tak .Generalnie jest mi duszno i gorąco w sypialni mam 17 st .
Mąż już nie pyta czy może walczymy kaloryfery bo moja odpowiedź to właśnie tak myślę czy nie otworzyć okna.....
Mówię brzuch mi staję a on bo Ci zamarzł:laugh2:

Nie nie mam tak .Generalnie jest mi duszno i gorąco w sypialni mam 17 st .
Mąż już nie pyta czy może walczymy kaloryfery bo moja odpowiedź to właśnie tak myślę czy nie otworzyć okna.....
No tak mi się pierwszy raz zdarzyło... I oczywiście że to wody?!? Ale wody by mnie całe zalaly?????

@Joko86 ja miałam nieraz taką akcję w nocy że cała spocona się obudziłam, miałam okresy, że po 3 razy bieliznę zmieniałam w nocy, nawet kupowałam wkładki BlueClear, żeby zobaczyć czy to nie wody i wszystko ok.

@Joko86 ja miałam nieraz taką akcję w nocy że cała spocona się obudziłam, miałam okresy, że po 3 razy bieliznę zmieniałam w nocy, nawet kupowałam wkładki BlueClear, żeby zobaczyć czy to nie wody i wszystko ok.
Wiesz wkładka czysta tylko trochę luteiny na niej... Ale nogi w lydkach to miałam mokre i całą klatkę piersiową i koszulkę pod szyją... A poszewkę kołdry i moje poduchę do spania to miałam całą wilgotna aż... Czytałam że w 9 miesiącu to normalne... Ale aż tak że wszystko mokre...

reklama
Wiesz wkładka czysta tylko trochę luteiny na niej... Ale nogi w lydkach to miałam mokre i całą klatkę piersiową i koszulkę pod szyją... A poszewkę kołdry i moje poduchę do spania to miałam całą wilgotna aż... Czytałam że w 9 miesiącu to normalne... Ale aż tak że wszystko mokre...
nie wiem czy Cię to pocieszy, ale też mnie to niejednej nocy spotkało, pościel kilka razy w tygodniu przebierana;) mówiłam nawet ginowi o tym, nie zmartwił się:p

Do góry