reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Który będziesz miała tydzień jak będziesz na prenatalnych?
Około 12 tydzień
Ja kolejna wizytę mam dopiero 22.12. W listopadzie miałam w sumie 5 wizyt więc na razie mi starczy. Dodam tylko że prowadzę ciążę prywatnie i za każdą wizytę płacę [emoji52]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaaa7 ja też nie dałabym rady wytrzymać! Ja czytałam o domowych sposobach sikania do szklanki z sodą- żeby przewidzieć płeć :))) więc niektóre chciałyby wiedzieć już przy teście ciążowym, a są też takie cierpliwe jak Ty że mogą poczekać jeszcze te 7 miesięcy :D

Może niech lekarz powie tacie, a ty będziesz miała niespodziankę?
Ha wierzysz, że M wytrzyma i mi nawet nieświadomie nie wygada? :p Ja nie :-D

ja bym jednak wolała wiedzieć ;) nie wiem w sumie dlaczego bo rzeczy teraz neutralne można kupować no ale jednak ;)

No NIBY tak, ale z moejgo doświadczenia neutralne to są śpiochy ewentualnie- beżowe albo zielone... bo jak niebieskie to już 99% autka, jak różowe- to wiadomo że serduszka itp :) A np takie skarpeteczki malusie...?? albo zaraz się zaczną przeceny i nie bedziesz chciała wiedzieć czy kupować mini sukienkę czy mini- jeansy z dziurami? ;)

Ja mam prenatalne 5.01 to moze tez plec się pozna. Bede wtedy miala 12+1. A Ty?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Podobnie dokładnie nie wiem bo mam różnicę między OM i usg 4 dni

No NIBY tak, ale z moejgo doświadczenia neutralne to są śpiochy ewentualnie- beżowe albo zielone... bo jak niebieskie to już 99% autka, jak różowe- to wiadomo że serduszka itp :) A np takie skarpeteczki malusie...?? albo zaraz się zaczną przeceny i nie bedziesz chciała wiedzieć czy kupować mini sukienkę czy mini- jeansy z dziurami? ;)
Ja bym kupiła nawet mini jeansy dla dziewczynki :p
Najlepsze jest to, że od kilku dobrych miesięcy chodzi za mną imię Lilianna i nagle stwierdziłam, że to nie to :-D Boosze już się boję wyboru imienia bo nic mi się jakoś szczególnie nie podoba :p

Mnie juz dzisiaj w pepco jak po zeszyty dla mlodej bylam kusily takie sliczne rozowe spiochy...ale kurde. Poczekam jak poznam płeć :-) a wtedy w szal zakupów sie rzuce chociaz juz mam umowione ze moja swiadkowa na slub akurat teraz w czerwcu rodzila córkę, odlozy ciuszki dla mnie. Najwyzej jak wyjdzie synek to mi powybiera te w neutralnych barwach. Zawsze to jakas oszczędność jest :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
hahahaah też nie wierzę :D "Nic Ci kochanie nie powiem, ale lepiej nie kupujmy różowego łóżeczka :D"
Na pewno tak by było :D Czuję, że on by to nawet z premedytacją powiedział :-) :) Swoją drogą to nie wiem co on tak nagle się upiera, żeby wiedzieć, bo ma i córkę i syna do tego mówi, że jemu to obojętne byle było zdrowe.

Do góry