reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pomózcie... nie wiem co dokupic mojej siostrzenicy w prezencie Mikołajkowym :( na razie kupiłam ksiązeczkę "Zimowe opowiastki" ale chciałabym jeszcze coś za 20-30 zł dokupic.. Dziewczynka ma dwa latka, jest bardzo mądrą dziewczynka więc wiem ze z ksiązeczki na pewno się ucieszy bo duzo juz mówi i rozumie, ma juz mnóstwo układanek, zabawek itd.. i mam mega dylemat :( ciuszki siostra dostaje od kuzynki wiec tez nie wchodzą w grę..

reklama
1512033844-abb032e67c8114de-aaaaaa.jpeg
Mam swojego[emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje ☺

Dziewczyny... Tak mną szargają hormony, że sama siebie nie poznaje... Jestem okropna.. Nakrzyczałam na mojego tak że sobie poszedł :( a teraz głupia siedzę i rycze... Jakaś masakra co się ze mną dzieje ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No NIBY tak, ale z moejgo doświadczenia neutralne to są śpiochy ewentualnie- beżowe albo zielone... bo jak niebieskie to już 99% autka, jak różowe- to wiadomo że serduszka itp :) A np takie skarpeteczki malusie...?? albo zaraz się zaczną przeceny i nie bedziesz chciała wiedzieć czy kupować mini sukienkę czy mini- jeansy z dziurami? ;)
myślę, że właśnie przeceny mnie ogarną totalnie więc napewno bede chciała wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka:)

Dziewczyny... Tak mną szargają hormony, że sama siebie nie poznaje... Jestem okropna.. Nakrzyczałam na mojego tak że sobie poszedł :( a teraz głupia siedzę i rycze... Jakaś masakra co się ze mną dzieje ;(

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kochana hormony szaleją więc huśtawka nastrojow to jic dziwnego. Ja np dzisiaj mialam ochote na mojego M. Ale jak sie zblizylam to mi ochota przeszla i zaczelam histerycznie się śmiac co uniemożliwilo seksy. Jak przestalam sie śmiać, ochota na seksy poszla w siną dal i w studni się utopila :-) kurna no. A teraz ten wychodzi na popołudniówkę do pracy i znowu mi się zaczyna chciec a ten ma ze mnie niesamowity ubaw.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
ja mam to samo nikomu o tym nie mowie bo wstyd ! Ale wyobraź sobie, że o dziecko się starałam jak się dowiedziałam, że się udało to euforia niesamowita, a teraz czasami siedzę i się zastanawiam czy ja się cieszę matko ze skrajności w skrajność przechodzę aż mi samej wstyd ! A niech ktoś mi cos powie to bym zagryzła najchętniej ! :\ nawet mój M jak mi mówi, że bede teraz miała dwa lata laby to normalnie bym na niego nakrzyczała, a sama tak mówiłam kilka dni temu...

reklama
Do góry