Evelin83
Fanka BB :)
Ja mam tak teraz ☹Miałam tak samo minęło ok 13 tyg. Na nic nie było ochoty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak teraz ☹Miałam tak samo minęło ok 13 tyg. Na nic nie było ochoty.
Po ostatnich moich zachciankach na ogórki, kupiłam sobie 5 kg wiaderko ogórków, domowe juz wszystkie zjadlam, i z chwila kiedy przytaszczylam je do domu ochota na ogórki mi minęła ☹Musisz kusic! Pewno na wieczor zrobie... ehhh
No szał[emoji6] takie zachcianki to ja bez ciazy mialam[emoji23]
Wstawilam na rosol rano i sobie pyrka sle polecialam spraedzic ile mam ogorkow bo bylaby szybka zmiana planow[emoji16] niestety 4szt... kupie dzis i z reszty tosolu jutro ogorkowa z ziemniakami[emoji7]
Po ostatnich moich zachciankach na ogórki, kupiłam sobie 5 kg wiaderko ogórków, domowe juz wszystkie zjadlam, i z chwila kiedy przytaszczylam je do domu ochota na ogórki mi minęła [emoji852]
Jeju dziewczyny jak ja chciałabym mieć zachcianki. Gdy mój M pyta co chcę jutro na obiad lub co kupić w sklepie do jedzenia prawie nigdy nie wiem na co mam ochotę. Jedynie to napilabym się coca coli i zjadła hamburgera z McDonald's. Oczywiście ta opcja odpada, ale pomarzyć można![]()
![]()
Spokojnie jak zjesz raz na jakiś czas nic się nie stanie. Ja pod koniec ciąży piłam szklankę coli co 3 dni. Tak strasznie miałam na nią ochotę. No i w Macu też jadłam z dwa razyJeju dziewczyny jak ja chciałabym mieć zachcianki. Gdy mój M pyta co chcę jutro na obiad lub co kupić w sklepie do jedzenia prawie nigdy nie wiem na co mam ochotę. Jedynie to napilabym się coca coli i zjadła hamburgera z McDonald's. Oczywiście ta opcja odpada, ale pomarzyć można![]()
![]()