Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz dziennie (75 mikrogramów)Ja na ostatniej wizycie tez dostalam te tabl. Ile masz dziennie zazywac?
Mi nic o endokrynologu nie mowil na szczescie, kazal tylko lykac tabl i poczatkiem stycznia zrobic znow badania tarczycy.
Wyszło i mi dzisiaj dużo bakterii i dzwoniłam do lekarki od razu, jutro mam podjechać po coś na receptę więc może i Ty zadzwońKurde.. Wyszło mi sporo bakterii w moczu... Myślicie że to bardzo groźne?? Mam wizytę dopiero za tydzień...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Było mi niedobrze i raz mi podeszło do gardła ale to bardziej dlatego, że usiadła koło mnie Pani, która nie za ładnie pachniała. A teraz jestem bardzo wyczulona na takie zapachyA po glukozie nie chcialo Ci sie wymiotowac?
![]()
![]()
Skąd ja to znam... Masz jakąś mutacje stwierdzoną?Heparynę się podaje w brzuch, udo lub ramię. Trzeba to zrobić podskórnie, czyli w fałd skóry. Mało to przyjemne. Powoli już mi sie robia siniaki od wkłuć. Na razie podaję sobie w brzuch, żeby potem jak ten urośnie robić w uda i ramiona. I tak do końca ciąży oraz 6 tygodni połogu.
Wedlug ustawy maja obowiazek przyjac ciezarna w dniu zgloszenia takiej potrzeby, a jesli nie jest to mozliwe to najpozniej w ciagu tygodnia.Mój ginekolog powiedział że powinni mnie przyjąć w ciągu dwóch tygodni. Rejestratorka najpierw chciała mnie zapisać na koniec lutego. Wytłumaczyłam jej że jestem w ciąży, mam niedoczynność i lekarz mówił że powinni mnie przyjąć do dwóch tygodni to dopiero wtedy wynalazła termin na 7.01. Będę dzwoniła do innej przychodni. Może uda się szybciej
Oj to owulacja zawsze jest 14 dni przed @. Jedyna nadzieja ze ten cykl sie bardzo wydluzyl akurat. Trzymam kciyki mimo wszystko!!!Cykle mialam regularne 26-28 dni. Ale miałam cykle bezowulacyjne![]()
Czy wynik z bety otrzymam od razu?
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i wsparcie dzisiaj. Bardzo ich potrzebowałam. Mój mąż płakał razem ze mną i mało pozytywów mógł z siebie wydobyć..
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez wyszly bakterie. W ciazy to czeste. W pierwszej ciszy tez ciagle mialam i nic sie nie dalo z tym zrobic. Tylko, ze objawiw zakazenia nie mialam. Teraz tez nie man. Ja mam w srode wizyte to zobaczymy co powie.Kurde.. Wyszło mi sporo bakterii w moczu... Myślicie że to bardzo groźne?? Mam wizytę dopiero za tydzień...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też nie czuje żeby coś się działo stąd zdziwienie.. No ale cóż... Zobaczymy co powie moja ginMi tez wyszly bakterie. W ciazy to czeste. W pierwszej ciszy tez ciagle mialam i nic sie nie dalo z tym zrobic. Tylko, ze objawiw zakazenia nie mialam. Teraz tez nie man. Ja mam w srode wizyte to zobaczymy co powie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017