SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchaj mnie nagle wszyscy z pracy zaczęli na kawę zapraszać czego wcześniej nie było ! Ludzie to są ciekawi naprawdę ! A mnie to ani ziębi ani parzy czy ktoś jest w ciąży czy nie, pewnie jak już potwierdzę to później się nie odezwie nikt [emoji14]Kiedyś zrobiłam mały eksperyment. Powiedziałam dziewczynie o której wiedziałam, że była jedną z większych plotkar,pewną informację. Oczywiście zmyśloną. Niecałą godzinę później informacja obiegła już całą halę, a do mnie doszla zupelnie inna historia niż ja sama wymyśliłam. Ylko osoby się w tej historii zgadzały :-)
![]()
![]()
Ja miałam przed ciąża e coli w pochwie... I też NIC nie czułam a oprócz tego grzybicze i też nie czułam... Dopiero posiew wykazalJa też nie czuje żeby coś się działo stąd zdziwienie.. No ale cóż... Zobaczymy co powie moja gin
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Sens jest....będziesz wiedziala czy to nie byla biochemiczna. Nie wiem czy Ciw to pocieszy ale znajomej do 3 mac ciąży testy wychodziły negatywne no i bach! Oszla do lekary zeby dostac tabletki na wyregulowaniw okresu a tu numer! 3 miesiąc.Zrobiłam kolejny test, znowu negatywnynie wiem czy ma sens pójście jutro na betę
No i gdzie ten okres i dlaczego go nie było?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej jakie fajne7 tydzień 6 dzień [emoji16] leżę na żabke [emoji16] każda kończyna w inna stronę [emoji16]![]()
![]()
![]()
Wielki przełom między ostatnim usg (1,5 tygodnia temu) a dziś [emoji16] mam też super pamiątkę bo telefonem nakręciłam film i pokazuje wszystkim jak serce bije i jak leży bo na filmie lepiej widać więc polecamOjej jakie fajneja ide na USG 7t4d wiec moze też zobaczę coś fajnego
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nastepna wizyte w 10+1 czyli poczatek 11tc to dopiero bedzie fajne rzeczy widac :-)Wielki przełom między ostatnim usg (1,5 tygodnia temu) a dziś [emoji16] mam też super pamiątkę bo telefonem nakręciłam film i pokazuje wszystkim jak serce bije i jak leży bo na filmie lepiej widać więc polecama w 8 tygodniu już widać jak macha rączkami więc jeśli ktoś ma termin później to tym bardziej warto
![]()
![]()