SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slicznie [emoji5]7 tydzień 6 dzień [emoji16]![]()
![]()
![]()
Ja w 5+5tc widziałam tylko pęcherzyk i ciałko żółte, stwierdził, że ciąża jest trochę młodsza niż termin OM, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 21 grudnia wszystko się wyjaśni i będzie ok1 wizyta 24.11
2 wizyta 8.12
Termin 25.07.2018
Ale martwię się ta 2 wizyta, bo przy pierwszej pusty pecherzyk w 5tygi 2 dniach ciąży.
Usg z 1 wizyty czy tam po prawej stronie jest czy mi się wydaje?
Nic ginekolog w sumie nie wspomniał
Ja w 5+5tc widziałam tylko pęcherzyk i ciałko żółte, stwierdził, że ciąża jest trochę młodsza niż termin OM, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 21 grudnia wszystko się wyjaśni i będzie ok![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że szczególnie na początku mało co widać i nie można się na zapas denerwować bo to jest tak, że dziś nie ma, a jutro może być, zresztą każda ciąża rozwija się swoim tempemNo a u mnie nawet nie było cialka żółtego, a mówił ze juz powinien być. ..