reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja ginekolog stwierdziła że mam nie panikować :) zrobić mocz na posiew i ft3 i ft4 i wtedy ewentualnie włączy leczenie :) zrobiła mi usg przy okazji :) maluszek ma 2,88 cm i z usg 9+5 :) od razu mi lepiej :) kochane stworzonko :)

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Elodia ban na smażone krążki cebulowe :D Kubusie też nietstety dużo cukru... ale jak ma się zachciankę to wiem że ciężko sobie odmówić.

Ja wlaśnie jem krakersy o smaku KRABOWYM od koleżanki z recepcji, z ukrainy :D i ser wędzony... na wszystko inne mam odrzut :baffled:
Musze przestac jesc wszystko co mi w rece wpadnie. Kupilam dzisiaj mandarynki mmmmniam. Takie mocno pomaranczowe i slodziutkie.....na podwieczorek czekają chociaz jedna juz sie u mnie trawi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moja ginekolog stwierdziła że mam nie panikować :) zrobić mocz na posiew i ft3 i ft4 i wtedy ewentualnie włączy leczenie :) zrobiła mi usg przy okazji :) maluszek ma 2,88 cm i z usg 9+5 :) od razu mi lepiej :) kochane stworzonko :)

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
No i super :) niech rośnie zdrowo :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Super że wszystko się wyjaśniło[emoji2]

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Super że wszystko ok

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja juz po obiadku dzis mnie naszlo na ogorkowa ;D bylam na malych zakupach i nie moglam sie powstrzymac i kupilam sobie rafaello ...

Musze przestac jesc wszystko co mi w rece wpadnie. Kupilam dzisiaj mandarynki mmmmniam. Takie mocno pomaranczowe i slodziutkie.....na podwieczorek czekają chociaz jedna juz sie u mnie trawi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mandarynki raczej nie pójdą tam gdzie nie trzeba ;)

@Marika92 najważniejsze że Cię uspokoiła

Ja zaraz urywam się z pracy...

Ja juz po obiadku dzis mnie naszlo na ogorkowa ;D bylam na malych zakupach i nie moglam sie powstrzymac i kupilam sobie rafaello ...
Ja sie bede trzymac z dala od slodkiego. Co najwyzej w weekend jak do teściow pojdziemy yo kawalek ciasta chyba ze dadza owoce to wciagne banana i yo bedzie zdrowsze niz ciacho. Kurde musze zrobic wszystko co mozliwe zeby nie przytyc tyle cow pietwszej ciazy. Terqz jestem statssa i ciężej będzie mi to zrzucić :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witajcie [emoji5]
Wteszcie dzis moglam sie wyspac [emoji5] Bo ostatnio ciagle gdzies musze latac. Jutri znowu czeka mnie dluzsze podrozowanie autobusami. [emoji53]

Ja to mam wrazenie, ze czuje sie coraz gorzej [emoji20]
Za to wczoraj bylam u fruzjera i wygladam juz jak czlowiek [emoji6] No chociaz na gliwie, bo cera ro kataatrofa. Az mi sie nie chce z domu wychodzic [emoji20]

@Marika92 fajnie, ze lekarka Cie przyjela i sie uspokoilas. Supet, ze z dzidzia wszystko ok.

Powodzenia dzis dla wizytujacych!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry