reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Totois30 ja mam dziś 9dpo. Zaczyna mnie brać jakieś przeziębienie? A powiedzcie mi,bo jakby test też mi nie wyszedł pozytywny, to w którym dniu się odstawia "dupka" ? I chyba z heparyną też robi się przerwę co nie?

Dziewczyny u mnie biel absolutna:) teraz czekam na @ bo bralam luteine pierwszy raz i nie wiem kiedy moze przyjsc a powinna dzis.z waszych doswiadczen kiedy przychodzi po odstawieniu luteiny przy regularnych cyklach? @bertha przyszla malpa? @burczuś w Tobie cala nadziejwla tego cyklu ;) iiii jeszcze chyba w kims ale nue pamietam ale trzymam kciuki:D bo @mickey* juz chyba po nowej stronie cyklu sim? Buziole:)

Przykro mi ze biel u ciebie. @ sie spodziewam jutro. takze dzisiaj jeszcze czysto.
Totois, ty masz cos wspolnego z jezykiem portugalskim? :) zdanie o mikey zakonczylas portugalskim slowkiem i sie zdziwilam - czy to jakas literowka, czy tak naturalnie uzylas :)

reklama
@burczuś zeby odstawic dupka musisz mieć pewność. Czyli 12-13 dpo najlepiej zrobić betę. Wczesniej nie odstawiaj, nawet jak sikaniec będzie biały.
Gdzies chyba przegapiłam art od @Liluli, ale zaraz nadrobię.

Ja odebrakAm CBA - wg wskaźników wszystko nie tak.... :) Zaczynam mieć wywalone.....żeby nie nazwać tego dosadniej: wyje... ne. Il10 jako ochrona zarodka kuleje na amen. Il2 jako cytokiny zapalna wywalona w kosmos....
@edloteh @Maciejka78 @Porzeczka1234 @magda1208 jakies zdanie? Z @bertha juz wstępnie ogarniamy po naszemu :)

IMG_3916.JPG

Załączniki

• IMG_3916.JPG
    IMG_3916.JPG
    768,2 KB · Wyświetleń: 769
Do góry