reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę że możesz zrobić ale dodatkowo tez FT3 i FT4. I zamiast płacić idź po skierowanie do rodzinnego lekarza.
No właśnie wczoraj byłam po skierowanie i zapomniałam zapytać też o skierowanie na te dodatkowe badania. Nie wiem tylko, czy jak wypisze mi je rodzinny to będę musiała je zrobić u siebie w przychodni czy mogę robić gdziekolwiek. Rodzinny mi wypisze je bez problemu?

Myślę , że tak a nawet jeśli nie lek to dobrze ja skontrolować tak poprostu bo Ona skacze jak szalona z dnia na dzień i może się okazać że już wcale nie jest taka wysoka a On da Ci konska dawkę :) takie moje zdanie ,ale zrobisz jak uwazasz:)
No właśnie też myślałam, żeby je powtórzyć :)

reklama
No właśnie wczoraj byłam po skierowanie i zapomniałam zapytać też o skierowanie na te dodatkowe badania. Nie wiem tylko, czy jak wypisze mi je rodzinny to będę musiała je zrobić u siebie w przychodni czy mogę robić gdziekolwiek. Rodzinny mi wypisze je bez problemu?

No właśnie też myślałam, żeby je powtórzyć :)
Mi rodzinna bez problemu wypisywała :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny dzwoniłam do przychodni, przełączyli mnie do lekarza, u którego wczoraj byłam i niestety nie może mi dać skierowania na przeciwciała anty TPO, FT3 i FT4 bo powiedział mi, że oni ich nie robią u siebie (widocznie musiałabym w swojej przychodni je zrobić), że jedynie na TSH ale to szczerze nie chce mi się biegać po dwóch przychodniach i dwa razy pobierać krew żeby zaoszczędzić 15 zł. No cóż, chore to wszystko.

Dziewczyny, wrócilam już do domciu :) Z dzidzią wszystko idealnie! :) 169 uderzeń serduszka na minutę, ma 2,8 cm wzrostu i machało do Nas podczas badania! Niesamowite uczucie :) Moje wyniki też książkowe. 28.12 mam badania prenatalne. Wiek ciaży dokladnie 9+4. Jestem przeszczęśliwa :)
Super, że wszystko dobrze i zazdroszczę, że widzieliście dzidzię z bliska, bo ja to tylko ciągle widzę taką małą kruszynkę gdzie nie bardzo można dostrzec rączki i nóżki. Liczę, że na prenatalnych będziemy mogli w końcu zobaczyć wszystko dokładnie :)

Super, że wszystko dobrze i zazdroszczę, że widzieliście dzidzię z bliska, bo ja to tylko ciągle widzę taką małą kruszynkę gdzie nie bardzo można dostrzec rączki i nóżki. Liczę, że na prenatalnych będziemy mogli w końcu zobaczyć wszystko dokładnie :)
Prenatalne to bardzo dokładne badanie, lekarz bada maluszka centymetr po centymetrze w dużym przybliżeniu wiec napewno zobaczysz dziecię w całej okazalości :)

Dziewczyny, wrócilam już do domciu :) Z dzidzią wszystko idealnie! :) 169 uderzeń serduszka na minutę, ma 2,8 cm wzrostu i machało do Nas podczas badania! Niesamowite uczucie :) Moje wyniki też książkowe. 28.12 mam badania prenatalne. Wiek ciaży dokladnie 9+4. Jestem przeszczęśliwa :)
Prenatalne masz dzień po mnie :) także będę trzymać kciuki! :) a dzidziuś jest wielkości mojego :) 2,8cm :)

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Suuuper gratulacje:))

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej dziewczyny, u mnie młody jeszcze śpi także ja nadrabiam forum i mam chwilkę dla siebie, która nie potrwa długo :) Elodia dobrze ze poszła sprawdzić do lekarza teraz jesteś spokojniejsza, hmmm czyli tylko ja zostałam co nie bierze żadnych leków oprócz kwasu foliowego?czy jest ktoś jeszcze? Ja po spotkaniu środowym z Mikołajem dowiedziałam się że w nocy brat cioteczny mojego synka bardzo się rozchorowal, a parę godzin wcześniej pili z jednego kubka i kicha na mojego, tylko czekać aż się rozchoruje,

Hey ja narazie tylko femibion łykam

Do góry